To je to što me zanima!

'Zbog filma si ugrozila morske pse, zato doniraj milijune...'

Aktivisti su ljuti na glumicu jer smatraju da šalje krivu poruku, odnosno da se morski psi trebaju ubiti umjesto da im pomognemo. Traže od nje da donira 1 posto od zarade filma
Vidi originalni članak

Blake Lively (28) trenutačno promovira novi film 'the Shallows', u kojem se bori za vlastiti život nakon napada velike bijele psine. 

Aktivisti su ljuti na glumicu jer smatraju da šalje krivu poruku, odnosno da se morski psi trebaju ubiti umjesto da im pomognemo. Traže od nje da donira 1 posto od zarade filma za očuvanje morskih pasa.  Blake još nije potvrdila da će novac zaista dati. 

Inače, supruga glumca Ryana Reynoldsa (39) čeka drugo dijete, a njen trudnički trbuščić prvu se out 'pojavio' upravo na setu spomenutog filma.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tomo100brt 05.06.2016.

    Od ovih aktivista bankrotiraš. Uvijek se protive nečemu. Treba aktiviste i njihovo zanimanje zakonski zabraniti. Kako su lijepo osigurali novac. Film šalje lošu poruku pa ti daj nešto od zarade. Sramota.

  • svejedobro 05.06.2016.

    A Spielberga se nisu sjetili napadati zbog Ralja...

  • OrcaPerestrojka 05.06.2016.

    Trebali bi više lovit i jest morske pase, a ne samo prasetina i janjetina i ona pernatina. Ajde pa ljudi se ne mogu ni kupat od Philija do Miamija, ni u Australiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare