To je to što me zanima!

'Zbog Matthewa Brodericka skoro sam odustao do glume'

Matthew Broderick obično bi prvi išao na audicije poslije čega bi čuli samo pljesak, požalio se Michael J. Fox. Zbog kolege glumca poželio je biti graditelj
Vidi originalni članak

S obzirom na slavu koju je stekao filmovima iz 80-ih, kao što su 'Mladi vukodlak' i 'Povratak u budućnost', teško je i pomisliti da je Michael J. Fox (52) razmišljao o odustajanju od glume. 

Razlog tome bio je Matthew Broderick (51) zbog kojeg je uvijek gubio uloge. Fox se planirao vratiti se u rodnu Kanadu, a snašao bi se tako što bi radio na gradilištima. 

- Očajnički sam u Los Angelesu tražio posao te 1982. godine. Dugovao sam novac, a telefon mi je bio isključen. Bio sam spreman za povratak u Kanadu - rekao je Michael, kojem se sreća osmijehnula kad je dobio ulogu u seriji 'Obiteljske veze'. 

- Htjeli su Matthewa Brodericka. On bi obično išao prvi na audicije poslije čega bi čuli samo pljesak. Pored njega sam stalno gubio posao - otkrio je Michael, kojemu je 1991. godine dijagnosticirana Parkinsonova bolest. 

Kad su mu se 2000. pogoršali simptomi, odlučio je smanjiti poslovni tempo, no glumac se trenutačno pojavljuje u showu The Michael J. Fox Show na NBC-ju. Show je baziran na njegovom životu. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • strmi007 04.12.2013.

    Back to the future!

  • deKales 29.11.2013.

    sta broderick ima 51 godinu? ja imam 20 manje a izgledam stariji od njega, sta su ti geni

  • ZOOM_1 29.11.2013.

    Velika je razlika (barem meni) između Foxa i Brodericka, Michael mi je oduvijek bio strašno simpatičan i drag dok mi je ovaj drugi nekako, ne znam kak bi rekla, kiseli, bezbojni, ono kak se veli "nit smrdi nit miriše".

Komentiraj...
Vidi sve komentare