To je to što me zanima!

Zbog “Plavog orkestra” su došli čak i iz Njemačke

Saša Lošić je obožavateljima prepustio odabir pjesama za zagrebački koncert. Nakon nastupa u Areni svirao je na afterpartyju u klubu na Jarunu
Vidi originalni članak

Imao sam osjećaj kao da se nalazim među prijateljima. Ovaj koncert bio nam je jedan od značajnijih u karijeri - kaže Saša Lošić (46) nakon koncerta Plavog orkestra u zagrebačkoj Areni. Sarajlije su oduševile publiku koja je naizust znala riječi “Orkestrovih” hitova iako se mnogi među njima u doba najveće slave benda još nisu niti rodili. Prije koncerta Loša se družio sa obožavateljima od kojih su neki došli čak iz Frankfurta kako bi čuli idole iz mladosti. Na druženje je došao noseći popis pjesama koje planiraju svirati. Pjevač je dopustio obožavateljima da odaberu nekoliko pjesama koje žele slušati na koncertu. Nakon koncerta Loša i bend otišli su u noćni klub na Jarunu gdje su iznenadili obradama pjesama beogradskog kultnog benda Idoli.
- Iako sviramo u dvoranama, u klubovima se osjećamo najsigurnije. Mi smo ipak pankerski bend - kazao je Loša u šali.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_2971 14.03.2010.

    evo ti komentar vezan za doživljaj s koncerta- ozvučenje-totalna pušiona, na tribinama su se jedva čuli, repertoar pjesama isto banana, kasnili su sat vremena, atmosfera ko na karminama.... zadnjih pola sata je bilo ok kad su svirali najbolje hitove,a ovo sve ostalo, jednom riječju..debakl..

  • SunTzu 14.03.2010.

    to su oni gasterbajteri koji ne znaju jos njemacki kak spada

  • PANDORA0212 14.03.2010.

    A da netko napiše neki komentar vezan za doživljaje koncerta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare