To je to što me zanima!

Zbog seksa s primabalerinom Anastasiom dvaput zvao Hitnu

Ruski milijarder i bivša balerina Boljšoj teatra pomirbu su proslavili odlaskom na večeru i seksom. On je ozlijedio leđa i morao je nekoliko dana provesti u bolnici
Vidi originalni članak

Nakon večeri seksa s bivšom balerinom teatra Boljšoj, Bakhtijar Salimov (45), prošli tjedan je završio u bolnici s ozljedom leđa. Anastasia Voločkova (38) i ruski milijarder morali su dva puta zvati Hitnu pomoć jer mu lijekovi, koje su mu dali pri prvom dolasku, nisu pomogli. 

- Bakhtijar nije mogao ustati iz kreveta. Izašli smo na večeru kako bi proslavili što smo se pomirili. Taj dan nije  se bavio nikakvom fizičkom aktivnosti, osim što smo se seksali dva puta - ispričala je Anastasia za ruski Life News. Salimova su odveli u bolnicu gdje je proveo nekoliko dana. 

Balerina, koja je 2003. dobila otkaz u Boljšoju jer je bila 'predebela i previsoka', prošle je godine punila novinske stupce kada je tvrdila da je prestižni teatar bordel i da plesačice tjeraju da se seksaju s bogatašima.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • ban_ana8 14.07.2014.

    Ženska je prekrasna, a fraer izgleda ko debeli Marko Tolja.

  • kung fu panda 12.07.2014.

    slabić,satrla ga balerina

  • user_317375 12.07.2014.

    Nije mi jasno kakve veze ima to što je ona primabalerina s tim što se ON ozljedio? Pa ako je već ona tako sva gipka kako se on mogao ozljediti,...logično je da bi onda ona trebala sav posao raditi zar ne? Ili barem onaj "atletski" dio posla. Ne znam, nije mi ovo jasno nikako i jako me sad to muči!

Komentiraj...
Vidi sve komentare