To je to što me zanima!

Zbog straha od zaraze koronom odgodili 64. dodjelu Grammyja

Na službenoj stranici Grammyja organizatori su priopćili da se dodjela odgađa do daljnjeg zbog neizvijesnosti oko omikron varijante
Vidi originalni članak

Organizatori dodjele nagrada Grammy, koja se trebala održati krajem mjeseca, odgodili su događaj drugu godinu zaredom zbog porasta broja oboljelih od Covida.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon pažljivog razmatranja i analize s gradskim i državnim dužnosnicima, stručnjacima za zdravlje i sigurnost, umjetničkom zajednicom i našim brojnim partnerima, Recording Academy i CBS odgodili su 64. godišnju dodjelu nagrada GRAMMY - stoji u izjavi na grammy.com.

- Zdravlje i sigurnost onih u našoj glazbenoj zajednici, publike i stotina ljudi koji neumorno rade na produkciji naše dodjele i dalje su naš glavni prioritet. S obzirom na neizvjesnost oko varijante Omicron, održavanje dodjele 31. siječnja jednostavno je previše rizično.  Veselimo se proslavi najveće večeri glazbe u budućnosti, a datum ćemo uskoro objaviti - poručili su.

ODUSTAO OD PRESTIŽNE NAGRADE Drake se povukao s Grammyja, sukobio se s organizatorima
Dodjela se trebala održati u Crypto Areni u Los Angelesu, ponovno s Trevorom Noahom iz 'The Daily Showa' u ulozi voditelja. Prošlogodišnja dodjela Grammyja odgođena je sa siječnja na ožujak, također zbog pandemije.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MarjanaKrstavac 06.01.2022.

    Postoji rizik za dodjelu nagrada ,a kad se koncerti održavaju nije veliki rizik

Komentiraj...
Vidi sve komentare