To je to što me zanima!

Zbog stres-testa pale kazne i svađa među natjecateljicama

Ivan, Vladimir, Dragan i Doris bit će prvi koji će osjetiti pritisak jer će zbog neposlušnosti biti kažnjeni s oduzimanjem namirnica, dok će zbog napetosti puknuti veza između Irene i Verice
Vidi originalni članak

Srijeda je dan za kulinarski izazov u kojem natjecatelji showa 'Tri, dva,jedan – kuhaj!' moraju pokazati kako podnose stres, paniku i nervozu. 

Ivan, Vladimir, Dragan i Doris bit će prvi koji će osjetiti pritisak jer će zbog neposlušnosti biti kažnjeni s oduzimanjem namirnica, dok će zbog napetosti puknuti ionako klimava prijateljsko-natjecateljska veza između Irene i Verice.

Večeras će natjecatelji sami birati namirnice jer će pred žiri donijeti toplo predjelo i glavno jelo koje su sami osmislili, ali da je u duhu kuhinje novog svijeta. Tako će Vladimir i Branka pripremati jastoga u s avokadom i ananasom, Doris i Luka skuhat će specifično jelo Južne Amerike, zarzuelu, Mirna i Franka će poslužiti palenta burgere s mirisnim krumpirićima, ali i T-bone odrezak, dok će većina natjecatelja raditi tortilje  s raznim dodacima i umacima.

Međutim, natjecatelji će sastojke za svoje recepte morati pronaći u dućanu na setu, zbog čega će nastati prava strka i panika. Ivan, Vladimir, Dragan i Doris će se oglušiti na glavno pravilo i ostati u dućanu nakon dozvoljenog vremena, zbog čega će morati snositi i posljedice. Naime, žiri će za kaznu Vladimiru, Draganu i Doris zamijeniti jednu namirnicu s nekom drugom, dok će Ivan najviše nadrapati jer je uzimao namirnice i nakon isteka vremena.

Između Irene i Verice doći će do nesuglasica, a temperamente Istrijanke jedna drugoj neće ostati dužne pa će njihova svađa postati glavna tema i kod ocjenjivanja jela. Što se točno dogodilo, doznajte večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 20:45 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lah 18.02.2016.

    kaj sad...malo bi bili 321 kuhaj malo masterchef...a i onaj kuhar gastarbajter se drži malo previsoko...jad od show-a.špiček,bjež što dalje od ovog prekenjavanja dok još imaš kolko tolko dobru reputaciju.

  • fiore 17.02.2016.

    najdraži mi je komentar sinoć bio:i tako ste na vrhu tablice,pa ću večeras bit oštar prema vama-kaže špiček i ostane živ!ocijenjivanje hrane,nikako mi nije u skladu sa ocijenama,ali eto ili gledaj ili ne!?prošle godine show je bio puno bolji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare