To je to što me zanima!

Zbog teške bolesti: Član Monty Pythona povlači se iz javnosti

Britanska akademija objavila je da nagrađuje člana legendarnih Monty Pythona, Terryja Jonesa, priznanjem za izniman doprinos filmu. Nedugo nakon toga, Terryjev glasnogovornik donio je loše vijesti
Vidi originalni članak

Terryju Jonesu (74) dijagnosticirana je demencija prije nekoliko godina no bolest se pogoršala. Član legendarne komičarske skupine Monty Python boluje od progresivne afazije zbog koje bi Terry, u poodmakloj fazi, mogao ostati bez dara govora. 

- Ta bolest utječe na Terryjevu komunikaciju i više neće moći davati intervjue. Terry je počašćen što ga je BAFTA nagradila za poseban doprinos filmu i televiziji te se posebno veseli slavlju - objavio je Jonesov glasnogovornik. 

Preživjeli članovi Monty Pythona, Eric Idle,John Cleese,Terry Gilliam, Michael Palin i Terry Jones posljednji su se put okupili 2014. godine kako bi nastupima proslavili 45. godišnjicu postojanja. 

Jones je režirao komedije 'Brianov život' i 'Smisao života' te, uz Terryja Gilliama, 'Monty Python i sveti gral'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • OM Sai Baba 24.09.2016.

    kako živiš tako umireš. smrt nije ništa drugo nego pokazatelj na koji si način živio.

  • Poison Ivy † 23.09.2016.

    "Preživjeli članovi Monty Pythona"??? Nije kao da su kolektivno doživjeli prometnu nesreću!

  • Big_Daddy 👊😎 23.09.2016.

    Bem ti tu demenciju i Alzhaimerovu bolest :-( Na žalosnu žalost imam iskustva i sa jednom i sa drugom pošasti :-( Teško, jako teško i za samu osobu kao i za sve okolo nje :-(

Komentiraj...
Vidi sve komentare