To je to što me zanima!

Zdravka nakon 'Života na vagi': 'Opet plivam, jača sam no ikad'

Splićanka je u 'Životu na vagi' ispala netom prije finala. Iz showa je izašla lakša za 48,6 kilograma. Ne skida osmijeh s lica nakon izgubljenih kilograma, a ponovno se bavi aktivnostima koje voli
Vidi originalni članak

Splićanka Zdravka Kapetanović (42) bivša je natjecateljica posljednje sezone showa 'Života na vagi'. U show je ušla sa 123 kilograma, a izgubila 48,6 kilograma. Naposljetku je osvojila nagradu od 50.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24 pitanja
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zdravka je ponosna zbog gubitka kilograma i ne skida osmijeh s lica. Na društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija kojima je pokazala sadašnju liniju. Između ostalih, objavila je onu na kojoj je pokazala kako je izgledala ranije, a kako sada dok je smršavjela. 

- Gori sve - poručila je Splićanka.

Osim toga, objavila je fotografiju koju je snimila pored bazena. Zahvalila se svojoj prijateljici što joj je omogućila da se i nakon showa bavi plivanjem kojeg jako voli.

- Oduvijek volim plivanje. Moje prijateljice su me ranije zvale 'naša vidrica'. Taj divan osjećaj dok kliziš kroz vodu je top. Vratila sam se, nikad jača - poručila je Kapetanović.

Zdravka je u 'Životu na vagi' ispala netom prije finala. Priželjkivala je da će pobijediti Ante Miletić (26), ali za Mateja Petrovića (26), pobjednika pete sezone kaže kako je mašina od dečka.

STESALE SE U SHOWU Splićanke iz 'Života na vagi' se odvažile: Pozirale su u badićima

Otkrila je i što joj je 'Život na vagi' donio.

- Donio mi je hrpu ljudi velikog srca, počevši od trenerice Maje Ćustić, puno novih prijatelja od kandidata, trenera, stručnog tima. Neću nikoga posebno nabrajati da koga slučajno ne izostavim. Donio mi je bolje sutra uz gomilu emocija i ogromno životno iskustvo - rekla je Zdravka za RTL.hr

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Mara 1234 16.12.2020.

    Treba se trosit i kile ce ic dole

  • Repos 16.12.2020.

    T Rex

  • ddruga 16.12.2020.

    bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare