To je to što me zanima!

Žele da 20-mjesečna Blue Ivy već sad nauči francuski jezik

Beyonce i Jay Z traže dadilju koja tečno govori francuski jezik jer žele da ga nauči njihova kćer. Mora biti spremna putovati s njima i stalno im biti na raspolaganju
Vidi originalni članak

Par želi da im 20-mjesečna kći Blue Ivy nauči još jedan jezik, zbog čega su joj odlučili naći dadilju koja tečno govori francuski. Osim toga, dadilja mora biti spremna s Beyonce (32) i Jay Z-jem (43) putovati svijetom i biti im stalno na raspolaganju. Za francuski su se navodno odlučili jer su ondje začeli kćer, a Beyonceina sestra je udana za Francuza.

Pjevačica je nedavno nastavila s koncertima u sklopu svoje svjetske turneje 'Mrs. Carter Show'. Na turneju je po prvi put povela kćer.

- Jako je zanimljivo jer sam s kćeri po prvi put na turneji, a oduvijek sam htjela uspješno uskladiti privatni život i karijeru. Žene se bore s tim jer je to jako teško - izjavila je pjevačica prije koncerta na novinskoj konferenciji.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • okošbokoš_1 17.09.2013.

    Ovo dvoje su sve ludi i ludi...Jel imaju mozda neki posebni dijalekt koji bi zeljeli?

  • zahira45 17.09.2013.

    Evo zaposlite mene. Govorim super francuski...al neznam engleski...možda pričate Ruski ili Hrvatski...a joj, još jedan natječaj će mi pobjeći!

  • Hellagood 17.09.2013.

    Malo su neki doslovno shvatili rano učenje stranog jezika. U biti, dijete bi trebalo prvo uvojiti osnove svoga jezika. Druga je stvar ako dijete živi u dvojezičnoj obitelji, a drugo ako ga misliš izložiti stranom jeziku od strane dadilje da ga počne učiti. Ovo je svakako prerano. S tri godine možemo pričati o ranom učenju. A ovo za naglasak, ne brinite, dijete koje počne učiti strani jezik do ca.7. godine će ga isto tako usvojiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare