To je to što me zanima!

Želi biti u finalu: Imam odličnu ideju kako da se moj lik vrati

Glumac je prije tri godine dobio otkaz iz serije 'Dva i pol muškarca' zbog svojeg neprimjerenog ponašanja, zamijenio ga je Kutcher. Želi snimiti posljednju epizodu
Vidi originalni članak

Trenutno se prikazuje dvanaesta i posljednja sezona serija 'Dva i pol muškarca', a Charlie Sheen (49) rado bi se ponovo pojavio u završnoj epizodi, a kaže da ni producenti nemaju ništa protiv. Glumac je dobio otkaz 2011. zbog svog neprimjerenog ponašanja, a zamijenio ga je Ashton Kutcher (36). Sheen smatra da bi se trebao vratiti u zadnjoj sezoni, iako je njegov lik u seriji umro. Smatra da to duguje obožavateljima i sebi. Charlie ima i ideju kako da vrate njegov lik u seriju. 

- Imam odličnu ideju, ali ne želim je odati. Mislim da bi o tome ljudi mogli dugo pričati i nikome ne bi smetalo - rekao je Sheen. Jon Cryer (49), koji u seriji glumi Charlievog brata Alana, rekao je da još nisu snimili završnu epizodu.

- Još ne znamo što će biti u posljednjoj epizodi - kazao je. S obzirom na to da je Sheen izrazio želju da se vrati, a produkcija nema ništa protiv velike su šanse da ćemo u posljednjoj epizodi ponovo vidjeti Charlieja. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 03.11.2014.

    ja bih da se vrati i charlie i jake, bez njih ta serija nema smisla a alan postaje sve iritantniji i iritantniji...jedino je berta uvijek dosljedna sama sebi.

  • DoridDragović 03.11.2014.

    jednostavno me covjek zivcira(Ashton) i tocka!!! Dva i pol muskarca gledao sam i reprize i ponovljene i stoput dnevno,nisam se skidao s te serije,naucio sam napamet. otkad ovaj glumi nijednu! JEDNOSTAVO JE CHARLIE ZAKON!!!!

  • feba 03.11.2014.

    Dakle Kucher je najblaže rečeno upropastio tu seriju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare