To je to što me zanima!

Želi obitelj i prijatelje: Pattinson razmišlja o selidbi u London...

Nakon prekida s nevjernom Kristen Stewart, glumac razmišlja o preseljenju u rodni London kako bi bio bliže obitelji koja mu nedostaje i frendovima s kojima je odrastao
Vidi originalni članak

Nakon prekida s glumicom čija je afera s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom nedavno procurila u javnost, Robert Pattinson (26) razmišlja o preseljenju u rodni London jer mu nedostaju prijatelji i obitelj.

Glumac je nedavno na prodaju stavio kuću u Los Angelesu u kojoj je živio s bivšom djevojkom Kristen Stewart (22).

- Prodaje dom u Los Angelesu, ne samo zašto što mu budi loše uspomene, već zbog toga što želi novi početak. Los Angeles mu se nikada nije toliko sviđao i uvijek je čeznuo za domom. Unatoč prijateljima u Americi, Robert čezne za društvom s kojim je odrastao, on je običan dečko - otkrio je izvor blizak glumcu.

Dodaje da obitelj ne želi vršiti pritisak na glumca koji je odlučio kako će uskoro sam donijeti svoju odluku.

Nakon što je vijest o glumičinoj aferi odjeknula u javnosti, Pattinson je napustio dom u kojem su zajedno živjeli i dva tjedna proveo daleko od očiju javnosti na luksuznom ranču u Ojai čija je vlasnica njegova prijateljica, glumica Reese Witherspoon.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • _BeLLa_ 02.09.2012.

    Jadničak. Baš mi ga je žao.Čini se simpa

  • snoopylove4ever 31.08.2012.

    Njih dvoje na slici ko dva kretena :D

  • misur 31.08.2012.

    još se nisi ohladio od one kržljavice...ma dođi ti ovamo i prijavi se za "ljubav je na selu",da vidiš koji rumeni komadi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare