To je to što me zanima!

'Želim seks tri puta u noći bez maženja i preduge predigre...'

Nakon što dobijem svoje, osjećam se veoma, veoma odlično i želim da me se pusti na miru. Kažem mu da ode te mi napravi neku hranu, sendvič ili nešto, ispričala je reperica
Vidi originalni članak

Reperica Nicki Minaj (35) gostovala je u emisiji komičarke Ellen DeGeneres (60) i intervjuu je otkrila svoje seksualne navike. Nicki je rekla kako kada se nađe sa svojim 'dečkima' želi seks tri puta u jednoj noći. 

- Ako to ne može, onda mu kažem zbogom. Ne tratim svoje vrijeme - ispričala je reperica. Dodala je kako mora proći više od pola sata između 'svake ture seksa', a mrzi i maženje poslije toga. 

- Nakon što dobijem svoje, osjećam se veoma, veoma odlično i želim da me se pusti na miru. Kažem mu da ode te mi napravi neku hranu, sendvič ili nešto - rekla je Nicki. Reperica, kojoj je pravo ime Onika Tanya Maraj, otkrila je i kako nema vremena za traćenje na predigru. 

- Dobijem muškarca koji se voli ljubiti puno, a i ja to volim jako, no pomislim si: 'Shvatila sam, dosta je toga'. Odradi svoje stvari iz predigre, učini što moraš i požuri se. Nemam vremena za sve to - istaknula je Minaj. Reperica je ohrabrila žene u publici u studiju da prate njezine pravila i žive u 2018. godini, a ne 1920. 

- Učinite mi uslugu, dame. Shvatite da se radi o tome da se vi osjećate dobro isto. Nije riječ o tome da se samo on osjeća dobro - rekla je Nicki. Reperica tvrdi kako je slobodna prvi put od svoje 15. godine te da trenutno ima dva muškarca. 

- Imam novog dečka i jednog novijeg koji je oko mene nekoliko tjedana. No zapravo nemam dečka - istaknula je Minaj koja ne želi biti u vezi. Reperica je u siječnju 2017. prekinula trogodišnju vezu s reperom Meekom Millom (31). 

- Bilo je nešto toksično u našoj vezi, ali dobro smo se proveli i završili smo to - objasnila je Nicki razlog prekida. 

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Mercedes s klasa 06.09.2018.

    Ova da dođe kod nas zavoljela bi čvarke

  • black_cat 06.09.2018.

    pa šta tome fali, san svakog muškarca

  • zerp 06.09.2018.

    Ovo ne liči na ništa! Taj koji je praši tri puta na noć stvarno mora biti sexualni manijak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare