To je to što me zanima!

Željka Ogresta i Zoran Vakula od jeseni na Hrvatskom radiju

Nakon dugo vremena Željka Ogresta ponovno će se družiti sa slušateljima utorkom od 12.35 do 13.30 u talk showu "Homo sapiens" na Hrvatskom radiju, javlja HRT
Vidi originalni članak

Jesensku shemu Drugog programa Hrvatskog radija obogatit će i glasovi Željke Ogreste i Zorana Vakule, javlja HRT. 

Nakon dugo vremena Željka Ogresta ponovo će se družiti sa slušateljima utorkom od 12.35 do 13.30 u talk showu "Homo sapiens" koji će donositi životne priče gostiju, njihov osobni i profesionalni put i razvoj. Bit će to osobe iz hrvatskog javnog života. 

Petkom će emisiju voditi te ''vedriti i oblačiti“ Zoran Vakula koji će uvoditi slušatelje u novi dan uz obilje servisnih informacija, zanimljivosti, najava događanja, nagradnih igara te razgovora s gostima iz različitih područja života. Povratak emisije "Globotomija" u eter donosi satirične osvrte na aktualne političke i društvene događaje koji utječu na živote takozvanih malih ljudi te nagradne igre. Petkom od 10.35 do 14 sati slušatelje će uveseljavati Mirko Fodor.

Radnim danom od 6 do 10 sati emitirat će se nova emisija ''Dobro jutro'', a od novih sadržaja na HRA2 je i "OM-Obiteljski magazin" nedjeljom ujutro od 9 do 12.30 sati u kojem će na pozitivne emocije poticati Ankica Tomašković te emisija za mlade "Petlja".

Idi na 24sata

Komentari 15

  • marci2812 23.08.2013.

    a bas sam se zamislio gdje su nestali, ona i surpug - pa zar uz 360.000 nezaposlenih, trebamo gledati i slusati i taj jad

  • strsljen2013 23.08.2013.

    Opet jedan Talk Show ali na radiju, skoro zaboravih, propali.

  • mazaluna 23.08.2013.

    Željka O. je trebala biti na TV.Njene emisije su sve bile super, gledane ,posebne i zanimljive.Ove današnje nitko ne gleda glupe su i dosadne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare