To je to što me zanima!

Željka rasplakala Edu: Dao si mi priliku da promijenim život. Sad mogu možda i dočekati unuke!

Nisam vidjela više smisla u životu osim moje djece, a u Lividragi sam našla sebe. Spasili ste mi život. Sada si sama spašavam život, ali vi ste mi dali priliku i pokazali kako, rekla je Željka
Vidi originalni članak

- Dao si mi priliku da promijenim svoj život i hvala ti na tome. Spasili ste mi život. Sada si sama spašavam život, ali vi ste mi dali priliku i pokazali kako. O tom trenutku ću moći pričati svojoj unučadi, zbog ovoga ću ih imati prilike i vidjeti - rekla je Željka Mateša u večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' svom treneru Edi.

Edo i Željka prisjetili su se trenutka s samog početka emisije kada joj je poklonio majicu crvenog tima. Tada Željka na prvom treningu nije mogla niti okretati pedale na biciklu, a sada joj je to jedan od najdražih treninga.

POKLON ZA GODIŠNJICU VEZE Ana Žderić iz 'Života na vagi' o zarukama i zajedničkom životu: Stvarno nisam očekivala prsten

- Ti si sebi spasila život Žeža. Normalna prosječna osoba ne bi izdržala tu torturu koju si ti prošla u ova tri mjeseca - ponosno ju je pohvalio Edo.

Željka je u tri mjeseca skinula više od 50 kilograma.

- Više mi nije ni teško vidjeti moje ružno tijelo jer više i nije toliko ružno - rekla je Željka sva emotivna dodavši:

- Ovo je najljepši period mog života unazad ne znam koliko godina.

Rekla je i kako joj je novi rođendan 26.6. kad je ušla u show.

- Nisam vidjela više smisla u životu osim moje djece, a u Lividragi sam našla sebe. Radila sam ne sebi i uz pomoć mog trenera došla tu gdje jesam i ovaj čovjek mi je dokazao da moje tijelo može biti mašina i da ja mogu biti sretna kad izađem iz ovog showa - otkrila je Željka koja je u zadnjem ciklusu skinula 2,6 kilograma.

U show je ušla sa 174,2 kilograma, a ukupno je izgubila 50, 2 kilograma pa sad ima 124 kilograma. Izgubila je 28,8% tjelesne mase, ali u finale nije prošla jer je Lara imala bolji rezultat.

MOTIVIRALA GA JE Suprug Ivane iz 'Života na vagi' zbog nje je smršavio 20 kila: Zajedno hodamo i treniramo...

- Ja sam zadovoljna i hvala svima na prilici. Možda nisam u finalu, ali sam pobijedila svoju glavu! - zaključila je Željka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare