To je to što me zanima!

Željki Ogresti i Dubravku ne 'leže' dubrovački meštri

Merlićima su majstori preskupi pa su se u Zagreb vratili neobavljena posla. No od novog zahoda ne odustaju te će još malo pregovarati o uređenju
Vidi originalni članak

Željka Ogresta i Dubravko Merlić kraj Straduna imaju stan. Prije ljeta, koja provode u Dubrovniku, htjeli su renovirati kupaonicu.
- Dubrovački meštri su preskupi - kaže Željka. U Dubrovniku su bili dva dana, a u Zagreb se vraćaju neobavljena posla. No Željka ne odustaje od nove kupaonice.
- Još pregovaramo - rekla je Ogresta. Stradunom se prošetao i Leon Lučev s obitelji. Glumac iz Šibenika i supruga Ivana, likovna umjetnica iz Dubrovnika, vodili su djecu na sladoled. Imaju troje djece, kao i Merlići. Leon uskoro snima film s Emanuelle, odnosno Sylvijom Kristel, koja se proslavila ulogom u erotskom serijalu.
- U današnje vrijeme sirovu golotinju ne smatram seksepilnom, ali prije 20 godina pornići su bili art - izjavio je Lučev. Sylvia glumi turisticu, a on vodiča.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Franjo-Gunja 10.04.2009.

    Nemogu da vjerujem da su njima skupi majstori u DUBROVNIKU! ONDA SE PRESELITE U BABINU GREDU TAMO SU MAJSTORI JEFTINI! ! ! TEŠKO JE BITI BOGAT A ŠKRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tinami 10.04.2009.

    Željka odlično izgleda!

  • sara70 10.04.2009.

    crni dubravko kakav to izgledas,stomacina ,pojas do grudi .ugledaj se na zeljkicu , ko curica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare