To je to što me zanima!

Željko Bebek: Neću pjevati s Bregom, to nije Bijelo dugme

Goran Bregović me zvao na koncert preko svojih ljudi. Naravno da sam odbio sudjelovati u tome. Pjevat će na playback što je nedopustivo kazao je Bebek
Vidi originalni članak

Goran Bregović (65) sprema 27. lipnja proslavu '40 godina Bijelog Dugmeta' u Kragujevcu. Na koncertu će pjevati i Alen Islamović (57) uz pratnju Orkestra za svadbe i sahrane, no Željko Bebek (69) ne želi sudjelovati u tome, piše Blic. 

- Goran Bregović me zvao na koncert preko svojih ljudi. Naravno da sam odbio sudjelovati u tome. Kao prvo, to nije Bijelo dugme nego Bregović i njegov romski orkestar. Drugo, Alen Islamović nikako nije Bijelo dugme, a pod treće, oni će pjevati na playback, a to je nedopustivo ozbiljnim glazbenicima - zaključio je Bebek.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • user_452283 29.11.2015.

    Svaka čast Željko..Bregović je na sinoćnjem koncertu u Zagrebu pokazao gdje mu je mjesto....na sprovodima i vjencanjima svojih prijateljica..neka se kloni Zagreba i prodavanja jeftine glazbe pod ono što je bilo Bijelo dugme. Da sam glazbenik i da me publika ne zove na bis nego zvizdi..razmisljala bi čime se to bavim i tko to sluša...neka ide prodavati tu svoju glupost tamo od kuda i dolazi.. Alen je donekle spasio koncert da publika ne ode prije kraja..

  • New Yorker 02.09.2015.

    što se mene tiče bijelo dugme ne postoji već 30-ak godina a ovo danas pristao bi ići na njihov koncert jedino da mi neko plati dobru dnevnicu cca 400kn i čepiće za uši

  • VeljkoPavletić 10.08.2015.

    "Bijelo dugme - 40.god." - Bregovićeva navlakuša. Treba reći ISTINU - to je koncert Brege i njegovog orkestra za svadbe i sprovode - to nema veze s BD. Otišli smo sa koncerta iz pulske Arene - više to nismo mogli slušati. VELIKA PREVARA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare