To je to što me zanima!

Željko Joksimović proslavio 50. rođendan: Tonči Huljić došao u društvu srpskog poduzetnika

Splitski glazbenik je nasmijan pozirao fotografima koji su se nalazili ispred prestižnog lokala, a osim njega na proslavu su došle i poznate regionalne zvijezde
Vidi originalni članak

Moja supruga s prijateljima organizira mi rođendan. To nije iznenađenje, jer znam da mi je 20. travnja rođendan, ali sve ostalo će biti iznenađenje, otkrio je Željko Joksimović (50) uoči svog koncerta u Areni Zagreb kojeg je održao proteklog vikenda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glazbenik se sa zagrebačkom publikom družio dva dana prije okruglog 50. rođendana, a nakon tog mu je supruga u Beogradu pripremila zabavu iznenađenja.   Splitski glazbenik Tonči Huljić (60) jučer je bio na proslavi rođendana srpskog pjevača. Supruga Jovana organizirala mu je slavlje u jednom beogradskom lokalu.  Huljić je došao u društvu srpskog poduzetnika Milenka Škarića i nasmijan pozirao fotografima koji su se nalazili ispred prestižnog lokala.

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ZA 24SATA Jovana mi priprema zabavu za 50. rođendan, bit ću ponosan kad ću s kćeri Minom biti na bini

Joksimović i Huljić su dugogodišnji suradnici stoga njegova pojava na rođendanu nije iznenađenje, a osim njega na proslavu su došle i druge regionalne zvijezde.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nervozni poštar 21.04.2022.

    Poveo i zenu zmiju sa sobom.

  • sljastrava 21.04.2022.

    Ostani tamo

  • johntaylor 21.04.2022.

    Slava Ukrajini

Komentiraj...
Vidi sve komentare