Show

Komentari 9

Željko Joksimović proslavio 50. rođendan: Tonči Huljić došao u društvu srpskog poduzetnika

Željko Joksimović proslavio 50. rođendan: Tonči Huljić došao u društvu srpskog poduzetnika

Splitski glazbenik je nasmijan pozirao fotografima koji su se nalazili ispred prestižnog lokala, a osim njega na proslavu su došle i poznate regionalne zvijezde

Moja supruga s prijateljima organizira mi rođendan. To nije iznenađenje, jer znam da mi je 20. travnja rođendan, ali sve ostalo će biti iznenađenje, otkrio je Željko Joksimović (50) uoči svog koncerta u Areni Zagreb kojeg je održao proteklog vikenda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glazbenik se sa zagrebačkom publikom družio dva dana prije okruglog 50. rođendana, a nakon tog mu je supruga u Beogradu pripremila zabavu iznenađenja.  

Splitski glazbenik Tonči Huljić (60) jučer je bio na proslavi rođendana srpskog pjevača. Supruga Jovana organizirala mu je slavlje u jednom beogradskom lokalu. 

Huljić je došao u društvu srpskog poduzetnika Milenka Škarića i nasmijan pozirao fotografima koji su se nalazili ispred prestižnog lokala.

Joksimović i Huljić su dugogodišnji suradnici stoga njegova pojava na rođendanu nije iznenađenje, a osim njega na proslavu su došle i druge regionalne zvijezde.

Najčitaniji članci