To je to što me zanima!

Žena dinamovca Gavranovića rodit će za 3 tjedna: 'Curica je'

Anita je u devetom mjesecu pozirala u donjem rublju, a prije trudnoće u teretanu je išla dva ili tri puta tjedno. Vježbala je na spravama, a obožavatelji ju nazivaju 'super mamom'
Vidi originalni članak

Supruga Dinamovca Marija Gavranovića (29), Anita, za Božić je podijelila s pratiteljima sretnu vijest da čeka dijete, a sad je rekla da se termin približio. Za svega tri tjedna u obitelj Gavranović stiže prinova, a Anita je putem društvenih mreža otkrila da je riječ o djevojčici. 

- Rodit ću u Švicarskoj, u Zürichu. Strah me je bolova - rekla je Anita koja je u vezi s Marijem već sedam godina. 

Ispričala je da je prije stalno trenirala. 

- Prije trudnoće išla sam u teretanu dva ili tri puta tjedno. Vježbe i sprave najviše, ne volim cardio - rekla je Anita koju obožavatelji nazivaju 'super mamom'. 

Anita je u devetom mjesecu trudnoće pozirala u donjem rublju.

- Spremna sam - naglasila je u opisu fotografije. 

Jednom prilikom je za Novi list otkrila je kako ju je Mario zaprosio.

- Ajoj, naše zaruke... Bili smo kod kuće, Mario me cijeli dan pitao volim li ga, a meni ništa nije bilo jasno. Bio mi je čudan, ali nisam mislila da će me zaprositi jer me uvijek zezao da ću ja biti ta koja će postaviti to pitanje - objasnila je. Dodala je kako je svako malo Marijo bio na koljenima i prosio ju iz 'zezancije'. Otvorio je ladicu u kojoj stoje čarape, a Anita je pomislila da ju ponovno zafrkava te da je kutija prazna. 

- Kad ju je otvorio od sreće nisam znala što reći - ispričala je Anita, a par se vjenčao u Švicarskoj gdje će biti i porod. 

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Pero Cigla 26.04.2019.

    "Švicarci"

  • anchy2004 26.04.2019.

    Sam i ja rodila blizance prošli tjedan, al se nisam slikala gola, kvr.gu.. Pa di sam ja od super mame miljama daleko? I još dvoje doma nas čeka..

  • KaticaSvalina 25.04.2019.

    Možda seljački ☺al mi opčenito totalno bzv javno se slikat u donjem rublju,sem ako niste model za donje rublje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare