To je to što me zanima!

Žene se i dalje žele voziti na traktoru zagorskog Casanove

Iako je poznato da Alojz živi sa svojom djevojkom Monikom, njegove obožavateljice ne odustaju pa mu i dalje šalju poruke. Casanova, tako, slama srca i iza kamera showa koji ga je proslavio
Vidi originalni članak

Popularnost Alojza Kanceljaka (32), zvijezde showa 'Ljubav je na selu', ne jenjava među ženama. Kako kaže djevojka zagorskog Putina ili odnedavno Casanove, Monika Peček (19), i dalje mu pišu na društvenim mrežama.

Ispituju ga ima li jahtu ili vilu na moru, a neke bi se s njim provozale i na njegovu traktoru. Monika kaže da nije ljubomorna zbog toga. Nedavno se iz Budinščine doselila kod Lojzeka u Tuhelj gdje žive s njegovim roditeljima.

Pohvalila se kako su svi pomagali oteliti kravu, pa i Lojzek koji je u showu rekao da se boji te domaće životinje. Monika kaže da se još nisu zaručili jer je prerano, no razgovarali su o tome. 

Alojzov otac nedavno je i zamolio obožavateljice diljem Hrvatske da prestanu 'maltretirati njegova sina' jer se skrasio s Monikom. Roditelji Kanceljak nadaju se i vjenčanju, a Alojzovu novu djevojku smatraju idealnom. 

 

Idi na 24sata