To je to što me zanima!

Žene se redatelj Danilo Šerbedžija i Hrvoje Štrok

Redatelj Danilo Šerbedžija iskoristit će pauzu od snimanja i potpisati doživotni bračni ugovor s jednom lijepom Puljankom
Vidi originalni članak

Redatelj Danilo Šerbedžija iskoristit će pauzu od snimanja i potpisati doživotni bračni ugovor s jednom lijepom Puljankom. Dana 4. travnja Rade Šerbedžija pozvao je u ''Okrugljak'', gdje će biti svadbena fešta sina jedinca, mnoštvo svojih prijatelja. Na svadbi u Okrugljaku sigurno će zasvirati i mladoženja Danilo jer je niz godina svirao gitaru u rock bandu, prenosi Javno.com. Isti bračni ugovor potpisat će uskoro u Zagrebu i Hrvoje Štrok, bivši nogometaš Dinama, a sada igrač Rijeke. Za štimung na ovoj svadbi pobrinut će se tamburaški sastav ''Millenium''.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • buzdovan 19.03.2009.

    Katastrofa članak i još katastrofalniji naslov! Pa, je l' ima koji barem polupismeni novinar na 24sata? Skupljam naslove, jednog ću dana postati bogat izdavanjem debele knjige s ovakvim novinarskim lakrdijama... Tko kontrolira tekstove i naslove? Dobija li netko plaću za objavu ovakvog članka?

  • 19.03.2009.

    Novinari tipa Elle Dvornik...

  • valuta 19.03.2009.

    ispravak: ako naslov i daje neke dvojbe ko koga ovdje ženi, sve sumnje razriješavaju se dalje u tekstu, lijepo piše da će hrvoje štrok potpisati isti bračni ugovor... dakle, šta uopće postavljate pitanja... to će biti menage a trois...kako francuzi nazivaju kućanstvo u kojem troje ljudi međusobne ispunjava bračne zavjete...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare