To je to što me zanima!

Ženi se Rafael Nadal: Na skupu svadbu doći će i španjolski kralj

Španjolski mediji pišu kako će poznati tenisač i Mery pred oltar stati 19. listopada, u malom gradiću na obali Španjolske, Pollensi
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih španjolskih tenisača Rafael Nadal (33) je u siječnju, nakon 14 godina veze, zaprosio djevojku Mery Perelló (31). Šuškalo se kako će se par oženiti nakon teniskog turnira 'Roland Garros' na kojem je Nadal odnio pobjedu, no tenisač je izjavio kako ne zna od kud je došla ta informacija.

Španjolski mediji pišu kako će poznati tenisač i Mery pred oltar stati 19. listopada, u malom gradiću na obali Španjolske, Pollensi. Navodno je par iznajmio cijeli luksuzni kompleks u gradu koji uključuje brojne prednosti kao što su bazeni, privatne sobe i heliodrom, piše Majorca Daily. 

Na svadbu bi trebao doći i španjolski kralj Juan Carlos (81), s kojim je Nadal dobar privatno. 

Par je zajedno od 2005. godine, ali upoznali su se puno ranije. Xisca, kako je zov prijatelji je diplomirani financijski stručnjak, a radi kao voditelj projekata Nadalove humanitarne organizacije. Nije tipična žena sportaša ni kada su u pitanju društvene mreže i nema službene profile ni na jednoj društvenoj mreži.

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 20.08.2019.

    Nevjerojatno koliko puno ima blue pilled simpsa na ovom portalu...

  • 20.08.2019.

    E moj Rafo zajebo si se. Ocekujem za koju godinu rastavu i gubitak barem pola bogatstva.

  • 20.08.2019.

    biti ce veliki pir

Komentiraj...
Vidi sve komentare