To je to što me zanima!

Zgodna kći Christie Brinkley krenula je majčinim stopama

Zgodna plavuša aktivna je i na društvenim mrežama gdje se pohvalila fotografijama sa snimanja za časopisa 'Sports Illustrated' točnije, izdanja koje je posvećeno kupaćim kostimima
Vidi originalni članak

Kći bivšeg supermodela Christie Brinkley (64) krenula je majčinim stopama. Devetnaestogodišnja Sailor Lee Brinkley-Cook bavi se modelingom, a pretežno radi kampanje za donje rublje i kupaće kostime. 

Zgodna plavuša aktivna je i na društvenim mrežama gdje se pohvalila fotografijama sa snimanja za časopisa 'Sports Illustrated', točnije izdanja koje je posvećeno kupaćim kostimima.

Sailor je pozirala u oskudnim 'badićima' kojima je naglasila atribute, a mnogi su primijetili kako neodoljivo podsjeća na svoju majku u mlađim danima.

- Sudjelovanje u ovom projektu pomoglo mi je pri učvršćivanju samopouzdanja i prevladavanju nesigurnosti. Osjećam se seksi i slobodno kad poziram naga - rekla je mlada nada modelinga koja često naglašava kako joj je jako bitno izgraditi vlastiti identitet.

- Postoji pritisak kada me uspoređuju s majkom, ali nikad stvarno nisam mislila da moram biti kao ona. To je nemoguće. Ona ima karijeru koja traje 50 godina, a ja još uvijek nisam napunila 20. Samo želim živjeti svoj život i kreirati vlastiti identitet -  zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ReaverSkiver 02.04.2018.

    Cice je ostavila doma u ormaru...

  • Babaluji x 02.04.2018.

    takve mi moj doktor preporučio ;-)))

  • mrTrobec 02.04.2018.

    Koliko vidim iz priloženog prva stvar koju će učiniti kada se dokopa lovice su ugradnja silikona u dječačka prsa

Komentiraj...
Vidi sve komentare