To je to što me zanima!

Zgodna Kosovarka u prozirnim tajicama privukla sve poglede

Dok se u srijedu vraćala s joge fotografirali su je paparazzi, a i ovoga je puta sva pažnja na njenom tijelu i stajlingu. Odjenula je prozirne tajice i top, a kako se ne bi prehladila, na sebe je 'navukla' debelu pernatu jaknu
Vidi originalni članak

Dua Lipa (24) trenutačno je u New Yorku gdje snima novi spot. Osim što će naporno raditi, naći će vremena za družiti se s dečkom, modelom Anwarom Hadidom (20), koji je brat poznatih manekenki Gigi (24) i Belle Hadid (23).

Britanska pjevačica kosovskog podrijetla redovita je na treninzima. Upravo zbog toga je u odličnoj formi i ima savršenu liniju na kojoj joj brojne dame zavide. Dok se u srijedu vraćala s joge fotografirali su je paparazzi, a i ovoga je puta sva pažnja na njenom tijelu i stajlingu. Odjenula je prozirne tajice i top, a kako se ne bi prehladila, na sebe je 'navukla' debelu pernatu jaknu.

Pratitelji na društvenim mrežama su pisali da je možda u preizazovnoj kombinaciji šetala gradom, ali i kako savršeno izgleda.

- Super si, ma odlična, ali izazivaš. Možda malo deblji materijal ne bi škodio - našalili su se. 

- Svojedobno sam igrala košarku, a u osnovnoj školi bavila sam se gimnastikom... Tek sam nedavno počela vježbati u teretani, prije me sve te sprave nisu nimalo privlačile - izjavila je svojedobno Dua Lipa.

I dok neki misle kako je pjevačica velika zaljubljenica u vježbanje te da nikad nije ostala bez motivacije, ona tvrdi drukčije. 

- Ja sam jedna od onih koja se početkom svake nove godine učlani u teretanu, a onda se ondje pojavi dva puta u prvom tjednu siječnja i nestane... No sad uživam u vježbanju s trenerom. Prilično sam beskorisna kad sam sama, pa se volim okružiti motiviranim ljudima koji će raditi sa mnom - rekla je popularna pjevačica.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 
Idi na 24sata

Komentari 20

  • 22.02.2020.

    Dajte i Šariću jedne takve,možda se netko i nasmije

  • Pero Cigla 21.02.2020.

    Ova ima jednu dobru pjesmu, a to je ona prva.

  • 21.02.2020.

    Konacno prirodna cura,lijepa i u obicnim modnim kombinacijama

Komentiraj...
Vidi sve komentare