Obavijesti

Show

Komentari 20

Zgodna Kosovarka u prozirnim tajicama privukla sve poglede

Zgodna Kosovarka u prozirnim tajicama privukla sve poglede
12

Dok se u srijedu vraćala s joge fotografirali su je paparazzi, a i ovoga je puta sva pažnja na njenom tijelu i stajlingu. Odjenula je prozirne tajice i top, a kako se ne bi prehladila, na sebe je 'navukla' debelu pernatu jaknu

VIDEO

Dua Lipa (24) trenutačno je u New Yorku gdje snima novi spot. Osim što će naporno raditi, naći će vremena za družiti se s dečkom, modelom Anwarom Hadidom (20), koji je brat poznatih manekenki Gigi (24) i Belle Hadid (23).

Singer Dua Lipa wears a tiny leopard print bikini as and shows plenty of PDA with boyfriend Anwar  Hadid as they relax by the pool in Miami

Britanska pjevačica kosovskog podrijetla redovita je na treninzima. Upravo zbog toga je u odličnoj formi i ima savršenu liniju na kojoj joj brojne dame zavide. Dok se u srijedu vraćala s joge fotografirali su je paparazzi, a i ovoga je puta sva pažnja na njenom tijelu i stajlingu. Odjenula je prozirne tajice i top, a kako se ne bi prehladila, na sebe je 'navukla' debelu pernatu jaknu.

Pratitelji na društvenim mrežama su pisali da je možda u preizazovnoj kombinaciji šetala gradom, ali i kako savršeno izgleda.

- Super si, ma odlična, ali izazivaš. Možda malo deblji materijal ne bi škodio - našalili su se. 

Singer Dua Lipa walks to Hot Yoga in see-through tights in New York City

- Svojedobno sam igrala košarku, a u osnovnoj školi bavila sam se gimnastikom... Tek sam nedavno počela vježbati u teretani, prije me sve te sprave nisu nimalo privlačile - izjavila je svojedobno Dua Lipa.

I dok neki misle kako je pjevačica velika zaljubljenica u vježbanje te da nikad nije ostala bez motivacije, ona tvrdi drukčije. 

- Ja sam jedna od onih koja se početkom svake nove godine učlani u teretanu, a onda se ondje pojavi dva puta u prvom tjednu siječnja i nestane... No sad uživam u vježbanju s trenerom. Prilično sam beskorisna kad sam sama, pa se volim okružiti motiviranim ljudima koji će raditi sa mnom - rekla je popularna pjevačica.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin