To je to što me zanima!

Zgodni Ukrajinac: 'Radim ono što volim, a Maja mi se sviđa'

'Jedini put kada sam se bojao da više nikada neću nastupati i morati promijeniti svoju specijalnost je bila svjetska pandemija. Nijedna nezgoda zasigurno', rekao nam je Oleg
Vidi originalni članak

Ukrajinac Oleg Tatarynov (32) sve je oduševio sa svojim plesom na šipci koja visi u zraku, a najviše od svih je impresionirao Maju Šuput Tatarinov (42). Zgodni akrobat nam je otkrio zašto usprkos strahovima, koji su nastali kao posljednica nedavnog pada, nema namjeru odustati od plesa 'u zraku' te kakve mu se čine Hrvatice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Imali ste potres mozga, šavove na licu, ozlijedili ste koljeno, ali i dalje volite plesati 'u zraku'. Koliko vam je trebalo da krenete s nastupom nakon pada?

Potpuni oporavak nakon moje nesreće trajao je oko 6 mjeseci. Psihički nije bilo lako. Najteži izazov za mene je bio svladati strahove i ponovno letjeti. I dalje imam strahove svaki put kad letim i ne mogu ništa učiniti s tim. Zato sam jednostavno prihvatio, svladao i radio ono što volim - letio.

Jeste li se bojali da više nikada nećete plesati?

Jedini put kada sam se bojao da više nikada neću nastupati i morati promijeniti svoju specijalnost je bila svjetska pandemija. Nijedna nezgoda zasigurno. Ništa vas ne može spriječiti ako ste istinski zaljubljeni u nešto ili nekoga.

VAŽNO SE PREZIVATI TATARINOV Pogledajte kako je Ukrajinac koji je ostavio Maju bez riječi izgledao na početku karijere

Imate puno pratitelja na Instagramu, kako se to dogodilo?

Dogodilo se, ne znam kako. Ali pretpostavljam da je to zato što ljudi cijene moj talent. I vrlo sam sretan što mogu podijeliti svoju umjetnost s njima.

Ovo nije prvi put da sudjelujete u 'Supertalentu'. Bili ste i na Supertalentu u Španjolskoj, Ukrajini i sada U Hrvatskoj. Postoji li još neki talent show na kojem ste bili i jeste li ikada pobijedili ili došli do finala?

Bio sam finalist u 'Tu Si Que Vales' (Italija) i španjolskoj verziji 'Supertalenta', također sam sudjelovao i u francuskoj verziji.

Što vam se najviše sviđa u Hrvatskoj? Jeste li probali našu hranu, sviđaju li vam se naše žene?

Nažalost, nisam mogao puno istražiti grad Zagreb. Moj posjet je bio vrlo brz. Ali nadam se da ću uskoro imati priliku istražiti Zagreb :)

Sutkinja Maja Šuput Tatarinov ima isto prezime kao i vi. Smatra Vas privlačnim te je ostala bez riječi nakon vašeg nastupa, smatrate li i nju privlačnom?

Smatram da je super super, privlačna i zanimljiva žena. Naravno da mi se sviđa i cijenio sam njene komentare u vezi moje izvedbe. Vidjet ćemo što će se dogoditi u sljedećoj rundi.

POGLEDAJTE VIDEO: DRIFTAJUĆA BILJEŽNICA S JANOM KEREKEŠOM I ANOM BEGIĆ TAHIRI

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 17.10.2021.

    Dobar💕

  • Cirenac 17.10.2021.

    Super privlačna,davno bila,a možda ni tada.

  • 17.10.2021.

    Zgodan🙈

Komentiraj...
Vidi sve komentare