Obavijesti

Show

Komentari 27

Pogledajte kako je Ukrajinac koji je ostavio Maju bez riječi izgledao na početku karijere

Pogledajte kako je Ukrajinac koji je ostavio Maju bez riječi izgledao na početku karijere
8

Oleg je mnoge impresionirao svojim akrobacijama na šipki u zraku, ali je sutkinju Maju ostavio bez riječi osim svojim talentom i svojim izgledom, a ponajviše prezimenom

VIDEO

Neki natjecatelji u drugoj audicijskoj epizodi 'Supertalenta' ganuli su žiri svojim dirljivim životnim pričama ili ih razljutili bezobraznim reakcijama na kritike, a Ukrajinac Oleg Tatarynov (32) svidio se članici žirija Maji Šuput Tatarinov (42) i prije nego je saznala što je njegov talent.

POGLEDAJTE VIDEO: Olegov nastup

Maja je krenula zamuckivati kad je Oleg izašao na pozornicu u raskopčanoj košulji, a još više se šokirala kad je čula da akrobat dijeli prezime s njenim suprugom Nenadom.

- Čekaj, prezime ti je Tatarynov? To je i moje prezime. A imaš i tijelo kao da si Tatarynov. Oprosti, bez riječi sam, inače nisam bez riječi, ali pred tobom sam glupa - rekla je Šuput.

Tatarynov je izveo akrobatsku točku na šipci u zraku, što je oduševilo žiri, a iz publike izmamilo više vriskova. Jednako kao i Maja, sutkinja Martina Tomčić (46) bila je zadivljena Olegom.

- Ja sam u principu vrlo zahtjevna sutkinja koju nije lako zadovoljiti. Ostavio si me bez daha. Bilo je nevjerojatno. Ovo je bio jedan od 10 najboljih nastupa u 5 sezona kojima sam ja prisustvovala - pohvalila ga je prije nego je dobio četiri "da" od žirija.

Španjolac razbijao stražnjicom orahe u 'Supertalentu': Držim čak četiri Guinnessova rekorda!
Španjolac razbijao stražnjicom orahe u 'Supertalentu': Držim čak četiri Guinnessova rekorda!

Maja je bila toliko zadivljena Olegovim nastupom da ga je odlučila pitati i je li u vezi:

- Jesi li oženjen? U vezi? Pitam za prijateljicu.

Oleg je rekao kako je krenuo plesati na šipci prije pet godina, a tada još nije imao svoje bogate kovrče i na starim fotografijama izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Njegove nove obožavateljice razveselit će se kad saznaju da Oleg uz akrobatski ples u zraku radi i kao model te da je njegov Instagram prepun golišavih fotografija.

Tatarynov se očito ne srami pokazati svoje tijelo pa na nekim fotografijama ne nosi apsolutno ništa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oleg Tatarynov (@olegtatarynov)

Oleg je, osim u hrvatskom 'Supertalentu' nastupio i u ukrajinskoj i španjolskoj verziji emisije.

Podijelio je kako je unatoč redovitom vježbanju svaki nastup za njega rizik, jer je već ranije pretrpio teške tjelesne ozljede nakon što je pao s visine od šest metara. Ipak, kaže kako mu oduševljenje publike smanjuje nervozu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin