To je to što me zanima!

Žiri ima visoke kriterije: Ovo je dobro jelo, ali oni su došli, sve to stavili u pećnicu i to je to...'

Posljednja natjecateljica večeri koja je oduševila žiri bila je Mirela Harpin, inače majka čak šestorice sinova, koja i inače puno kuha pa je odlučila provjeriti svoj kulinarski talent u showu
Vidi originalni članak

U srijedu navečer u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj' kandidati su požurili na posljednje kulinarske audicije kako bi dobili svoju kartu za prolaz dalje. Pred Željkom Klemenčić, Ivanom Pažaninom i Tomislavom Špičekom našlo se dosta ukusnih jela, no prije ulaska u 'top 10' natjecatelje očekuje mentorska selekcija.

POGLEDAJTE VIDEO: Pažanin u '24 pitanja'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na posljednjim ovosezonskim audicijama na neviđeno stigli su brojni kandidati, no samo su oni najsretniji uspjeli pogoditi ukus žirija i proći u daljnju fazu natjecanja. Jedni od tih sretnika bili su Marija Benjak i Dario Oreški iz 'Večere za 5 na selu' koji su igrali na kartu tradicije pa su pripremili pečeno pile u pećnici s prilogom. 

- Meni je lijepo pečeno i začinjeno - komentirao je Špiček, a Pažanin se nadovezao: 'Ovo je dobro jelo, ali oni su došli, stavili to u pećnicu i to je to…' Bez obzira na jednostavnost jela, Dario i Marija su dobro pogodili okuse pa su zaslužili prolaz dalje te bi rado kuhali sa Željkom u timu, ako prođu mentorsku selekciju.

Idući par koji je uspio zadovoljiti nepca žirija bile su prijateljice iz Slavonskog Broda – Jozefina Birindžić i Ksenija Maduna. One su za tu prigodu napravile punjena pileća prsa sa šparogama i umakom, koji je posebno oduševio Špičeka. 

- Meni se čini da je ovo jedno od interesantnijih jela koje imamo, netko je išao malo hrabrije od onog što se inače poslužuje - pohvalila ih je Željka te su Brođanke dobile dvije zelene kuhače za prolaz. Čak tri zelene kuhače okrenule su se Josipu Rajiću koji je poslužio teleći ombolo s pireom od celera, a isti scenarij ponovio se i s Miroslavom Bernat koja ih je ugodno iznenadila tunom u kombinaciji s narančom. 

- Tuna je lijepo pečena, odlična, filetirala je naranču i tanjur ima dušu - pohvalio je Špiček njezino jelo. Prolaz dalje zaslužio je i Kristijan koji im je pripremio piletinu s ananasom koju je imao prilike kušati u Indoneziji te cimerice iz Zagreba Ivana i Jelena koje su se odlučile za jetrica s pancetom i punjenim krumpirom. 

SAMO TRI JELA DOBILA PROLAZ Šajetini njoki oduševili strogi žiri: 'Meni ovo jelo ima dušu...'

Posljednja natjecateljica večeri koja je oduševila žiri bila je Mirela Harpin, inače majka čak šestorice sinova, koja i inače puno kuha pa se odlučila provjeriti svoj kulinarski talent u RTL-ovu showu. Za svoja zapečena krilca s heljdinom kašom dobila je tri „da“ od žirija. Sretni odabranici sutra moraju proći mentorsku selekciju, a samo će oni najspretniji ući u 'top 10' parova ove sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tuti fruti 13 06.04.2021.

    Žiri od prvoga dana nema pošteni kriteri.Žiri nekom štela pobjedu od prvoga dana.Rad žirija grozan nemaju isto za sve kandidate.Taj šou 321 kuhaj ukinite.

  • pokra 18.02.2021.

    I prosli,a bilo je ljudi sta su napravili puno kompliciranije i svoje ideje pa nisu prosli jer je to onak piletina. strasno

  • sljastrava 18.02.2021.

    Mudrovanje,sva su jela dobra,osim neslana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare