Obavijesti

Show

Komentari 11

Šajetini njoki oduševili strogi žiri: 'Meni ovo jelo ima dušu...'

Šajetini njoki oduševili strogi žiri: 'Meni ovo jelo ima dušu...'
4

Moji njoki na televiziji izgledaju fantastično, ja sam mislio da je to neka reklama, oduševljeno je komentirao Dražen Turina Šajeta dok je čekao komentare žirija

VIDEO

U ponedjeljak navečer u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' započeo je novi tjedan audicija na neviđeno, a Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček nisu bili previše darežljivi s okretanjem zelenih kuhača.

U prvom tjednu RTL-ove kulinarske emisije otkriveno je nekoliko kandidata i parova koji su se izborili za prolaz u 'top 10'. Međutim, mjesta u deset najboljih parova još uvijek ima, stoga su se u audicijama na neviđeno okušali novi kandidati, a među njima i još neka poznata lica.

POGLEDAJTE VIDEO: Tomislav Špiček pazi se pandemije

Pokretanje videa...

00:53

Poznati hrvatski pjevač Dražen Turina Šajeta i njegov bubnjar u bendu Edi Lazarić prijavili su se u kulinarski show kako i se dobro zabavili, osvojili simpatije žirija i gledatelja, ali i – kuhali!

- Edi Lazarić iz Lovrana je ponos gastronomije iz Hrvatske! Edi voli kuhati i on je glavni zadužen za to. Ja ću guliti krumpir i pomagati mu u kuhinji - priznao je simpatični Šajeta koji se zbog manjka vremena prihvatio pripreme domaćih njoki, točnije, prvih njoki u njegovom životu. Za to vrijeme, glavni kuhar Edi spretno se snalazio po radnoj jedinici te je pripremao kokošji gulaš koji su poslužili uz domaće Šajetine njoke.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Kao moralna podrška na setu veselom dvojcu pridružili su se Nered i Renman koji su zajedno s njima pratili kušanje žirija. 

- Moji njoki na televiziji izgledaju fantastično, ja sam mislio da je to neka reklama - oduševljeno je komentirao Šajeta dok je čekao komentare žirija.

- Meni fali soli i papra, njoki su malo tvrdi, ali može proći - kazao je Ivan Pažanin, a Tomislav Špiček je priznao: 'Iako nije ravnomjerno narezano, meni ovo jelo ima dušu!' 

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Dečki su na kraju dobili zelenu kuhaču od Špičeka i Željke pa su se veseliti prolasku dalje. 

- Mislim da je i njima bilo drago da idemo dalje jesmo im bili simpatični i vidjeli su da smo se trudili. A sad idemo u supermarket po namirnice i doma vježbati - komentirao je Šajeta, a Edi je nadodao: 'Moj susjed je Stevo Karapandža. Stevo, dolazimo po recepte.'

Osim raspjevanog dvojca, u mentorsku selekciju doći će i prijateljice Ivona i Monika koje su žiriju pripremile losos s kvinojom. 

- Meni se sviđa topla salata s kvinojom, ali losos se nije dobro spekao pa je ostalo dosta masti - istaknula je Željka koja djevojkama nije dala prolaz, ali zato su to učinili Špiček i Pažanin kojima se svidio okus lososa.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Posljednji kandidat večeri ujedno je bio i posljednji koji je prošao dalje, a to je Zoran Kramarić iz 'Večere za 5 na selu'. Zoran se žiriju predstavio sa svinjetinom u umaku od šljiva i vina.

- Meso je dobro, ali tu ima previše tehničkih grešaka i još puno toga za naučiti - kazao mu je Pažanin, a potom su Željka i Špiček Zoranu okrenuli zelene kuhače za prolaz dalje.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

- Drhtao sam na kušanju, nisam znao što bih rekao, ali prošao sam! - uzbuđen je bio Zoran koji će se potruditi kako bi u mentorskoj selekciji popravio dojam kod žirija.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'