Obavijesti

Show

Komentari 9

Žiri ima visoke kriterije: Ovo je dobro jelo, ali oni su došli, sve to stavili u pećnicu i to je to...'

Žiri ima visoke kriterije: Ovo je dobro jelo, ali oni su došli, sve to stavili u pećnicu i to je to...'
4

Posljednja natjecateljica večeri koja je oduševila žiri bila je Mirela Harpin, inače majka čak šestorice sinova, koja i inače puno kuha pa je odlučila provjeriti svoj kulinarski talent u showu

VIDEO

U srijedu navečer u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj' kandidati su požurili na posljednje kulinarske audicije kako bi dobili svoju kartu za prolaz dalje. Pred Željkom Klemenčić, Ivanom Pažaninom i Tomislavom Špičekom našlo se dosta ukusnih jela, no prije ulaska u 'top 10' natjecatelje očekuje mentorska selekcija.

POGLEDAJTE VIDEO: Pažanin u '24 pitanja'

Pokretanje videa...

04:15

Na posljednjim ovosezonskim audicijama na neviđeno stigli su brojni kandidati, no samo su oni najsretniji uspjeli pogoditi ukus žirija i proći u daljnju fazu natjecanja. Jedni od tih sretnika bili su Marija Benjak i Dario Oreški iz 'Večere za 5 na selu' koji su igrali na kartu tradicije pa su pripremili pečeno pile u pećnici s prilogom. 

- Meni je lijepo pečeno i začinjeno - komentirao je Špiček, a Pažanin se nadovezao: 'Ovo je dobro jelo, ali oni su došli, stavili to u pećnicu i to je to…' Bez obzira na jednostavnost jela, Dario i Marija su dobro pogodili okuse pa su zaslužili prolaz dalje te bi rado kuhali sa Željkom u timu, ako prođu mentorsku selekciju.

Idući par koji je uspio zadovoljiti nepca žirija bile su prijateljice iz Slavonskog Broda – Jozefina Birindžić i Ksenija Maduna. One su za tu prigodu napravile punjena pileća prsa sa šparogama i umakom, koji je posebno oduševio Špičeka. 

- Meni se čini da je ovo jedno od interesantnijih jela koje imamo, netko je išao malo hrabrije od onog što se inače poslužuje - pohvalila ih je Željka te su Brođanke dobile dvije zelene kuhače za prolaz. Čak tri zelene kuhače okrenule su se Josipu Rajiću koji je poslužio teleći ombolo s pireom od celera, a isti scenarij ponovio se i s Miroslavom Bernat koja ih je ugodno iznenadila tunom u kombinaciji s narančom. 

Tri, dva, jedan - kuhaj!

- Tuna je lijepo pečena, odlična, filetirala je naranču i tanjur ima dušu - pohvalio je Špiček njezino jelo. Prolaz dalje zaslužio je i Kristijan koji im je pripremio piletinu s ananasom koju je imao prilike kušati u Indoneziji te cimerice iz Zagreba Ivana i Jelena koje su se odlučile za jetrica s pancetom i punjenim krumpirom. 

Šajetini njoki oduševili strogi žiri: 'Meni ovo jelo ima dušu...'
Šajetini njoki oduševili strogi žiri: 'Meni ovo jelo ima dušu...'

Posljednja natjecateljica večeri koja je oduševila žiri bila je Mirela Harpin, inače majka čak šestorice sinova, koja i inače puno kuha pa se odlučila provjeriti svoj kulinarski talent u RTL-ovu showu. Za svoja zapečena krilca s heljdinom kašom dobila je tri „da“ od žirija. Sretni odabranici sutra moraju proći mentorsku selekciju, a samo će oni najspretniji ući u 'top 10' parova ove sezone. 

Tri, dva, jedan - kuhaj!
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...