To je to što me zanima!

'Živio sam u Hrvatskoj, ako na pitanjima zapnem cura je tu...'

Čak sam prije desetak godina jedno vrijeme živio u Hrvatskoj pa mi je poznato dosta stvari, a jedino mi baš bliski nisu neki detalji iz povijesti i tradicije, govori nam Hakija kojeg ćemo uskoro gledati u kvizu '10 pitanja'
Vidi originalni članak

Fatalni zavodnik iz Konjica Hakija Špago (42) ponovno stiže na male ekrane, ali ovoga puta u kviz "10 pitanja" koji se trenutačno snima i emitira na RTL-u. Hakija je jedan od "zvjezdanih pomagača", što ga neizmjerno veseli.

POGLEDAJTE VIDEO: Hakija se ženi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije niti u jednom trenutku bio neodlučan oko sudjelovanja već je znao da će se snaći u kvizu.

- Nisam oklijevao, očekujem da ću barem nešto znati i odgovoriti točno. Čak sam prije desetak godina jedno vrijeme živio u Hrvatskoj pa mi je poznato dosta stvari, a jedino mi baš bliski nisu neki detalji iz povijesti i tradicije - kaže nam Hakija, koji u showu "Ljubav je na selu" nije našao ljubav, ali je nakon njega. Ljubi Zagrepčanku (30), čiji identitet još ne želi javno potvrditi.

Ona se s njim neće naći pred kamerama, ali će sve promatrati sa strane i priskočiti u pomoć ako bude bilo potrebno.

- Vjerujem da će mi buduća supruga sa strane sugerirati neke stvari, ali u kvizu se prvenstveno snalazim sam i testiram svoje znanje - govori Hakija, koji za kviz ima samo riječi hvale.

ŽELI SE ZABAVITI Hakija se vraća na ekrane, cura će mu pomoći: Laska mi uspjeh

- Definitivno zanimljiva metoda kviza u ovo kritično i ponekad dosadno vrijeme koje moramo provoditi kod kuće. Potreban je osjećaj - rekao je Hakija za RTL.

U sebi krije natjecateljski duh, iako mu pobjeda nije presudna.

- Uživam i laska mi kad sam uspješan u bilo čemu. No, ovo je prvenstveno kviz znanja, ali i zabave. Ako pogriješimo, siguran sam da ćemo se svi zabaviti i nasmijati - zaključio je Špago. Zbog pandemije koja je zahvatila, između ostalih, i Bosnu i Hercegovinu gdje Hakija živi, morao je pauzirati pripremanje svadbe sa svojom odabranicom.

- Svi planovi i dalje stoje i jako se radujemo, ali ništa zbog ove trenutne situacije još ne možemo precizno dogovoriti ni definirati - priča nam farmer iz Konjica. Jedno je sigurno, čim se otvore granice i smiri situacija oko korona virusa, budući supružnici posjetit će Zagreb, u kojemu Hakijina odabranica ima stan i obitelj.

Djevojka se zbog ljubavi preselila u Konjic, gdje su već započeli zajednički život, a i prijatelji su zadovoljni što je Hakija pronašao srodnu dušu.

- Legenda, naravno da si zaslužio takvu damu. Neka si i ti sretan, one s televizije nisu bile za tebe - pišu mu prijatelji ispod fotografija. Njegov Konjic jedno je vrijeme bio žarište korona virusa te su kontrole i zabrane bile pojačane. Bilo je i smrtnih slučajeva, a ulice su bile puste. Ipak, Hakija je izolaciju dobro podnio jer je imao ugodno društvo.

- Djevojka i ja družimo se, još bolje upoznajemo, kuhamo, gledamo filmove i slušamo glazbu - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Lik iz Bajke 06.05.2020.

    Dobra ambalaža

  • Maroje1 06.05.2020.

    Izgleda mnogima se ne diže otud toliko frustracije u komentarima. Samo naprijed Hakija

  • Judita👥 06.05.2020.

    Taj kviz je tako dosadan

Komentiraj...
Vidi sve komentare