Obavijesti

Show

Komentari 41

'Živio sam u Hrvatskoj, ako na pitanjima zapnem cura je tu...'

'Živio sam u Hrvatskoj, ako na pitanjima zapnem cura je tu...'
10

Čak sam prije desetak godina jedno vrijeme živio u Hrvatskoj pa mi je poznato dosta stvari, a jedino mi baš bliski nisu neki detalji iz povijesti i tradicije, govori nam Hakija kojeg ćemo uskoro gledati u kvizu '10 pitanja'

VIDEO

Fatalni zavodnik iz Konjica Hakija Špago (42) ponovno stiže na male ekrane, ali ovoga puta u kviz "10 pitanja" koji se trenutačno snima i emitira na RTL-u. Hakija je jedan od "zvjezdanih pomagača", što ga neizmjerno veseli.

POGLEDAJTE VIDEO: Hakija se ženi

Pokretanje videa...

01:06

Nije niti u jednom trenutku bio neodlučan oko sudjelovanja već je znao da će se snaći u kvizu.

- Nisam oklijevao, očekujem da ću barem nešto znati i odgovoriti točno. Čak sam prije desetak godina jedno vrijeme živio u Hrvatskoj pa mi je poznato dosta stvari, a jedino mi baš bliski nisu neki detalji iz povijesti i tradicije - kaže nam Hakija, koji u showu "Ljubav je na selu" nije našao ljubav, ali je nakon njega. Ljubi Zagrepčanku (30), čiji identitet još ne želi javno potvrditi.

Ona se s njim neće naći pred kamerama, ali će sve promatrati sa strane i priskočiti u pomoć ako bude bilo potrebno.

- Vjerujem da će mi buduća supruga sa strane sugerirati neke stvari, ali u kvizu se prvenstveno snalazim sam i testiram svoje znanje - govori Hakija, koji za kviz ima samo riječi hvale.

Hakija se vraća na ekrane, cura će mu pomoći: Laska mi uspjeh
Hakija se vraća na ekrane, cura će mu pomoći: Laska mi uspjeh

- Definitivno zanimljiva metoda kviza u ovo kritično i ponekad dosadno vrijeme koje moramo provoditi kod kuće. Potreban je osjećaj - rekao je Hakija za RTL.

U sebi krije natjecateljski duh, iako mu pobjeda nije presudna.

- Uživam i laska mi kad sam uspješan u bilo čemu. No, ovo je prvenstveno kviz znanja, ali i zabave. Ako pogriješimo, siguran sam da ćemo se svi zabaviti i nasmijati - zaključio je Špago. Zbog pandemije koja je zahvatila, između ostalih, i Bosnu i Hercegovinu gdje Hakija živi, morao je pauzirati pripremanje svadbe sa svojom odabranicom.

- Svi planovi i dalje stoje i jako se radujemo, ali ništa zbog ove trenutne situacije još ne možemo precizno dogovoriti ni definirati - priča nam farmer iz Konjica. Jedno je sigurno, čim se otvore granice i smiri situacija oko korona virusa, budući supružnici posjetit će Zagreb, u kojemu Hakijina odabranica ima stan i obitelj.

Djevojka se zbog ljubavi preselila u Konjic, gdje su već započeli zajednički život, a i prijatelji su zadovoljni što je Hakija pronašao srodnu dušu.

- Legenda, naravno da si zaslužio takvu damu. Neka si i ti sretan, one s televizije nisu bile za tebe - pišu mu prijatelji ispod fotografija. Njegov Konjic jedno je vrijeme bio žarište korona virusa te su kontrole i zabrane bile pojačane. Bilo je i smrtnih slučajeva, a ulice su bile puste. Ipak, Hakija je izolaciju dobro podnio jer je imao ugodno društvo.

- Djevojka i ja družimo se, još bolje upoznajemo, kuhamo, gledamo filmove i slušamo glazbu - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao