To je to što me zanima!

'Život je prekratak da bi bili s nekim tko vam ne drži leđa...'

STRUČNJAKINJA ZA VEZE Ja sam svoju pogrešku napravila. Poručila bih svima da cijene svoju neovisnost te da budu svjesni vlastite vrijednosti, zaključila je glumica
Vidi originalni članak

Vijest o razvodu Chrisa Pratta (38) i Anne Faris (40) prije nekoliko tjedana šokirala je javnost. 

- Anna i ja smo tužni što moramo reći da ćemo se razvesti. Dugo smo se trudili i jako smo razočarani. Naš sin ima dvoje roditelja koji ga jako vole i zbog njega želimo ovu situaciju zadržati što privatnijom. Još se volimo, uvijek ćemo pamtiti zajedničke trenutke i sačuvati najdublje poštovanje jedno prema drugom - napisao je tada glumac na društvenoj mreži.

Sada se pak oglasila njegova uskoro bivša supruga koja je imala potrebu s cijelim svijetom podijeliti savjete za uspješnu vezu.

.- Život je prekratak da bi bili u vezama za koje nemate osjećaj da su 'ono pravo', u vezama u kojima vam partner ne 'drži leđa' i onima u kojima vas partner ne cijeni - rekla je Farris.

- Nemojte se bojati postati neovisnima kad stvari ne idu u smjeru u kojem bi trebale - dodala je.

- Ja sam svoju pogrešku napravila. Poručila bih svima da cijene svoju neovisnost te da budu svjesni vlastite vrijednosti - zaključila je.

Pratt i Faris vjenčali su se 2009. nakon šest mjeseci zaruka, a upoznali su se na setu filma 'Take Me Home Tonight'.  Imaju sinčića Jacka (4).

Idi na 24sata

Komentari 18

  • muskarac 18.08.2017.

    ljubav-ljubomora na neciji uspjeh= propali brak

  • nikluk20 18.08.2017.

    lik zarađuje, trenutno je ultra popularan i istina, ne držiš mu leđa i zato se razvodite....za razliku od tebe ne snima one polu filmove i to jednom u pet godina....

  • Judita👥 18.08.2017.

    istina , kada te netko cijeni odmah si svoj na svome:)slažem se..badava sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare