To je to što me zanima!

'Život je truba':Publiku diljem Hrvatske oduševila komedija

Komedija koja pršti humorom i optimizmom, 'Život je truba', je oduševila publiku diljem Hrvatske. Film koji pogađa jako blizu srca, priča u kojoj se svatko može naći
Vidi originalni članak

'Život je truba' , novi film Antonija Nuića, komedija koja pršti i humorom i optimizmom, blagdansko je raspoloženje proširila diljem Hrvatske.

Ekipa filma je proputovala cijelu Hrvatsku te u sklopu projekta ‘Truba na putu’ predstavila film na premijernim projekcijama. Pred brojnom kino publikom, koja je do posljednjeg mjesta ispunjavala kino dvorane, 'Trubu' je predstavljala ekipa filma redatelj Antonio Nuić, glumci Iva Babić, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Filip Šovagović, Goran Navojec, Mirela Brekalo, Zlatko Vitez i Filip Križan, ostali autori te ostatak filmskog tima.

Propeler film

Film prati mladi zagrebački par – opuštenog jazz trubača Buru i njegovu suprugu Janu – te njihove obitelji, mnogo sličnije nego što se isprva da zaključiti. Na dinamičnom putu prema zajedničkom životu očekuje ih mnoštvo različitih peripetija, (među)obiteljskih razmirica i pomirbi. Priča u kojoj se svatko od nas može pronaći.

U videu donosimo sjajne reakcije gledatelja koji su pogledali film koji ovih blagdana nikako ne smijete propustiti.

Svi koji žele prvi pogledati komediju 'Život je truba' svoje ulaznice mogu kupiti na blagajnama kina te online putem smartphone aplikacije ili na web stranici BlitzCinestara .

U CineStar kinima , sklopu akcije 'Ponosni na domaći film', ulaznice kupljene CineStar Stars Club karticom donose Vam i duple bodove !

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare