To je to što me zanima!

Život nakon Mamića: Ana i Monika skupa su tulumarile

Navodno uskoro bivša supruga Marija Mamića te bivša supruga Zorana Mamića s prijateljicama su izašle u noćni klub te su zajedno pozirale prvi put nakon glasina o razvodima
Vidi originalni članak

Monika Kravić Mamić (34) svoju je novu frizuru pokazala u noćnom izlasku s Anom Šikić (37), Martinom Podgorski te Karolinom Mamić, piše tportal.

U listopadu se počelo šuškati da su se Monika i sportski menadžer Mario Mamić (34) u tajnosti razišli. Mario navodno već živi s novom djevojkom Tijom Jurčić, pokćerkom ekonomskog stručnjaka i političara Ljube Jurčića. Bivša voditeljica s članom obitelji Mamić bila je u braku osam godina, a s njim ima i dva sina, Jakova i Josipa. 

Vijest da se Ana Šikić od bivšeg trenera Dinama Zorana Mamića (45) razvela također se 'prolomila' početkom listopada. Riječka ekonomistica sa Zoranom je bila u braku dvije godine. Zoran koji je danas trener saudijskog kluba Al Nassr je trenutno, šuška se, u vezi s manekenkom Anticom Filipović Grčić. 

Obje bivše gospođe Mamić samo su se jednom u javnosti pojavile nakon vijesti o razvodu. Na društvenim mrežama sada su se pohvalile zajedničkim izlaskom. Monika i Ana su sa osmjesima na licu pozirale za 'fotku'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 01.12.2016.

    zenske su htjele brak,razvod,novac-mada je novac pod br.1

  • belizagrebgrad 01.12.2016.

    Propale budu ko i Dinamo.

  • 01.12.2016.

    Mario i Zoran nisu braca nego necak i stric dragi moji novinari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare