To je to što me zanima!

Život s nasilnikom: Komičarka pokazala rane od zlostavljanja

Beth Stelling odlučila je progovoriti o zlostavljanju koje je doživjela od svog bivšeg dečka. Na društvenim mrežama objavila je 'fotke' modrica na rukama i nogama
Vidi originalni članak

Beth Stelling odlučila je progovoriti o zlostavljanju koje je doživjela od strane svog bivšeg dečka i to na način da je na društvenim mrežama objavila fotografije svojih ruku i nogu prekrivenih modricama.

- Nakon verbalnih i fizičkih napada te silovanja, ostala sam s njim još dva mjeseca. Nije bilo lako - napisala je.

Beth je objavila fotografije s namjerom podizanja svijesti o nasilju u obitelji te kako bi ohrabrila druge žrtve da prekinu šutnju.

- Ove fotografije možda jesu nesvakidašnje, ali problematika definitivno nije - napisala je i dodala je da se nada kako će upravo one pomoći ženama da izbjegnu slične situacije.

Isto tako, dodala je da 'fotke' nije objavila s namjerom da mu se osveti, već je to njen način suočavanja s onim što joj se dogodilo.

Beth je sada u novoj vezi, a njena objava dobila je preko 13.000 'lajkova' i mnoštvo pozitivnih komentara.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Malishka 30.12.2015.

    Pa tko te je tjerao da budes sa takvim, taj dio ne kuzim. Sad bi da ju svi zale i ne znam kaj, ko da je bila prisiljenja biti s njim...

  • Stella R. 30.12.2015.

    Neka se priča o zlostavljanju, nemam ništa protiv,ali nisu ovo bog zna kakve masnice...kod malo osjetljivijih nastanu vrlo lako, stiskom,pritiskom, nehotičnim udarcem o predmete itd....osobno, ovako su mi noge izgledale kad sam vozila prvo dijete u kolicima....trebala sam nekog tužiti da me zlostavlja :)

  • Dario Buden Dubec 30.12.2015.

    Ma laze! Pa komicarka je....

Komentiraj...
Vidi sve komentare