To je to što me zanima!

Životne sudbine najbogatijih Hrvata: Cura iz popravnog uzela je milijarde u 58 sekundi...

Slavica Ecclestone intimne tajne dijeli i dalje s prijateljima iz Hrvatske • Mnogo je patila zbog razvoda roditelja • Često se odmara u kući u Dubrovniku
Vidi originalni članak

Ustajali smo u 6.15 svakog dana. Bernieju sam iscijedila omiljeni mu sok od grejpa, a sebi skuhala espresso. Potom smo u blagovaonici naše kuće u srcu londonskog Chelseaja čitali novine, tako je 1996. Slavica Ecclestone opisivala početak svog dana u ekskluzivnom intervjuu za hrvatske medije. Nakon doručka Bernie je odlazio u ured, a Slavica je kćeri Petru i Tamaru vozila u školu. Od 9 je imala vrijeme za sebe. Išla je na fitness, a potom i u špeceraj. Po povratku kući s kuharicama je dogovarala što će spremiti za ručak i večeru. Kćeri su se iz škole vraćale oko 16 sati, Bernie redovito u 18.15. Cure je nakon škole čekao friško skuhani ručak, baš kao i cijelu obitelj večera, u 18.30.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • vinja 10.06.2023.

    Čudne su ljudske sudbine. Nema pravila koje bi sa sigurnošću odredilo nečiji uspjeh ili neuspjeh, sreću ili nesreću. Neke stvari se naprosto dogode.

  • Malo štrumfam 03.06.2023.

    Bila je zgodna i dobro se prodala... i samo zbog toga je veličate, a svekolika javnost npr. Ivanu Knoll blati, a jedina razlika između njih je da se Ivana jos nije tako skupo prodala...

  • Luna777 03.06.2023.

    Hmm, žene koje prođu sve i svašta znaju se jako dobro udati! Znala je što hoće, to je i dobila. Sada je bogata razvedena žena i ništa joj ne fali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare