To je to što me zanima!

Zla Ksenija Pajić nema milosti prema suprugu Franu Perišinu

Serija “Vatre Ivanjske” prati razornu i potresnu ljubav dvije sestre prema istome muškarcu. Sestre, Elenu i Dinku, tumače Ksenija Pajić i Linda Begonja
Vidi originalni članak

Scene borbi, svađa, mirenja i intriga očekuju gledatelje u novoj RTL-ovoj telenoveli “Vatre Ivanjske”, koja se počinje emitirati 25. kolovoza.

Radnja prati život dvije sestre, Elene i Dinke (Ksenija Pajić i Linda Begonja). Elena žudi za Petrom (Aleksandar Cvjetković), velikom Dinkinom ljubavlju, no uspijeva zavesti bogatog vinogradara Božu, kojega glumi Frane Perišin (53). Draga Dinka zbog boli i neprežaljene ljubavi bježi iz gradića u kojem se radnja odvija. Godinama kasnije Dinka se vraća kući i tad počinju problemi. Ksenija Pajić (52), koja se specijalizirala za ulogu zlica za potrebe serije obojila je kosu u crveno.

- Često me ljudi na cesti zovu zloćko ili mi priđu pa komentiraju ‘Pa kako ste vi tako zločesti, a zapravo ste mili?’ - smije se Ksenija. Njen lik, Elena, nema milosti prema Boži. Unatoč tome što ga voli, vrti ga oko malog prsta. Perišin (53) se našalio da sličan scenarij proživljava i u privatnom životu.

- U tome su se specijalizirala djeca. Uvijek nađu način da sve bude po njihovom – kaže glumac, koji s bivšom suprugom Stanom ima sina Antu (23) i kćer Anu (22), a s asistenticom kostimografa u ZKM-u Martom Žegurom (29) sina Andru (1). Serija se snima na lokacijama u blizini Zagreba. Jedna od njih je dvorac Lužnica u Zaprešiću. A uz spomenute glumce igraju Ornela Vištica (24), Filip Juričić (32)...     

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bluesunnynight 19.08.2014.

    ne bi škodilo malo navodnika u naslovu ;)

  • Jeeleenaayy 18.08.2014.

    Sačuvaj nas bože hrvatskih sapunica i realnog tečeja kune.

  • lukica25 18.08.2014.

    a vidjet čemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare