To je to što me zanima!

Zlatan Zuhrić Zuhra jači je od svinje teške dvjesto kilograma

NA KOLINJU Glumac je vikend proveo kod prijatelja u Županji. Od svinje su radili kobasice, kulin i čvarke u kojima je najviše guštao. Slaninu za njih sam je izrezao
Vidi originalni članak

Na kolinju mi je najdraže druženje s ekipom i dobra zabava. Dođem tek kad je mesar obradio svinju i pomažem u rezanju slanine za topljenje masti, kaže Zlatan Zuhrić Zuhra (51). Glumac je vikend proveo kod prijatelja u Županji. Od 200 kila teške svinje radili su kobasice, kulin i čvarke u kojima je najviše guštao. Slaninu za njih sam je izrezao. Pohvalio se da ima hrane za cijelu zimu.

- Nema boljeg suhog mesa od onog koje s prijateljima spravljam po tradicionalnom receptu - rekao je Zuhra. 

Nedavno se okušao i u motanju sushija. Japanskom delicijom bio je jako zadovoljan pa ju je odmah i pojeo. Glumac u novoj sezoni “Lud, zbunjen, normalan“ glumi osebujnog scenarista i TV producenta.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • varešak 02.12.2014.

    Ima velike šanse da dobije još koju kilicu težine.

  • felipe 02.12.2014.

    Zuhra radi na masi...nešto ko' i body builderi :D

  • japanokinez 02.12.2014.

    Naslov da je jači od svinje koja ima 200 kila granici s ludilom. Kao prvo, jadna svinja je mrtva, drugo, dosao je tek kad su je raskomadali i treće rezuckao je masno za čvarke s nožem kojeg svinja nije imala sa bi pokušala rezuckati malo njega. mozda mu i prisjedne ta svinja kad je počne jesti i mozda mu svinja zavali trihinelu iz kulina odnosno kulena ili seke kulinove odnosno kulenove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare