To je to što me zanima!

Zlatne 'kroksice' najveći su hit večeri, a dodjelu su obilježile tenisice, frizure i duboki prorezi

Ovogodišnji Oscari bili su raznoliki: od dizajnerskih kreacija ukrašenih dijamantima do jednostavnih kombinacija i lica bez trunke šminke. Organizatori su htjeli samo eleganciju i glamur, a dobili su svašta
Vidi originalni članak

Oscari su jedan od najiščekivanijih događaja godine, a crveni tepih i modne kombinacije svake godine nadmašuju prethodnu. Od kombinacija i haljina koje oduzimaju dah, do potpuno promašenih - bilo je svega. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ovogodišnji Oscari

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oskarovka Chloe Zhao (39) na crveni tepih je došla u tenisicama što izravno krši 'dress code', no njezine četiri nominacije i osvojena dva Oscara omogućili su joj slobodu u izboru odijevanja, kojom je svakako poslala snažnu poruku. 

OSCAR 2021. Prvi put u povijesti dvije žene u nominaciji za najbolju režiju

Regina King (50) oduševila je u svjetlo plavoj haljini Louis Vuitton, s rukavima koji podsjećaju na krila leptira. Haljina je ukrašena suptilnim prugama dijamanata, a prekrasnu haljinu je upotpunila Forevermark nakitom. 

Lijepu, ali pomalo neprimjerenu Vera Wang haljinu obukla je Andra Day (36). Haljinu koja je otkrila previše s obzirom na prigodu, upotpunila je zlatnim sandalama i podignutom kosom. 

Zanimljiva Oscar de la Renta haljina ukrašena perjem Laure Dern (54) glavna je tema interneta, gdje ju uspoređuju s velikim labudom koju je obgrlio glumicu. 

Erik Messerschmidt (40) osvojio je kipić u klasičnom crnom odijelu s crnom leptir mašnom, dok je lijepa Halle Berry (54) promašila s frizurom i manjkom nakita.

Uz odjevne kombinacije, bilo je i zanimljivih modnih dodataka, poput torbice prekrivene kristalićima u obliku srca u rukama Celeste Waite (26).

Najupečatljiviji je američki glazbenik Ahmir Khalib Thompson (50), poznatiji kao Questlove. On je na 93. Oscare došao u pomalo zapuštenoj kombinaciji, ali pogled na njegove noge mnoge je nasmijao. Došao je u 'kroksicama'.

Nisu bilo kakve već zlatne. Time se i sam pohvalio na svom Instagram profilu, ali i da nije - fotke su ionako obišle društvene mreže u kratkom roku. 

- Ono kad organizatori kažu: 'Budite elegantni, dugo nismo bili na eventima', a legenda se pojavi u ovome - komentirali su. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Andjelica 28.04.2021.

    Ljudi moji kakav seoski vašar nije ni čudo kada nagrade dobivaju neki kaj se ni počešljati ne znaju čak djeluju prljavo i to da kinezi i korejanci dobivaju oskare povrača mi se

  • KateMosss 27.04.2021.

    Meni je frizura od Halle Berry bas spica, i ja bih takvu!

  • MateCarapa 27.04.2021.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp, Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare