To je to što me zanima!

'Zločesta' Cassie skoro ništa nije obukla za svoj novi spot

Pjevačica Cassie Ventura, čije su golišave fotografije prije tri godine procurile na internet, u novom spotu za singl 'King of Hearts' pozirala je u kožnom kostimu
Vidi originalni članak

R'n'B pjevačica i glumica u oskudnom kožnom kostimu, koji joj jedva prekriva grudi, pozirala je u traileru svog nadolazećeg spota za novi singl 'King of Hearts'.

Starleta, čije su golišave fotografije prije tri godine procurile na internet, u tom izdanju 'paradirala' je u luksuznoj vili u Malibuu.

- Snimila sam spot s Chrisom Simsom koji je napravio puno rock spotova u prošlosti. Htjela sam probati nešto drukčije, nešto što je potpuno različito od mene. Bilo je zaista odlično, vrlo zabavno - rekla je Cassie Ventura (25).

Njezin mentor, reper P. Diddy, ne krije kako je ona za njega jedna od najzločestijih djevojaka u tom poslu.

- Ona je definitivno jedna od najzločestijih cura u biznisu. Vjerujte mi, na ovom albumu Cassie će vam pokazati sve što ima - rekao je Diddy.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Nanana90 12.12.2011.

    Prelijepa je, ali pravi rugobu od sebe, počevši od brijanja pola glave..fuj

  • loki89 12.12.2011.

    zenska je avion,a ne ki ove nase sirulje sa 20 kila sala pa se uguraju u 5 broja manje hlace osim banelijeve naravno

  • bbbherc 12.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare