To je to što me zanima!

'Znamo kakvih sve žena ima i što žele izvući od nogometaša'

Dres hrvatske nogometne reprezentacije prvi je put odjenuo krajem prošle godine, a od siječnja igra za engleski klub Leicester City. Andrej proživljava najljepše dane
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić (23) bio je najponosnija osoba na svijetu kad je prvi put zaigrao u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. Za časopis Story priznao je da mu se ostvario dječački san. S ostalim reprezentativcima brzo se povezao, a njegovu igru već su usporedili s onom Davora Šukera. 

Od početka ove godine živi u Engleskoj gdje igra za klub Leicester City. U njegovoj karijeri veliku ulogu ima otac Josip koji ga je sa šest godina prvi i odveo na trening u Maksimir.

- Daje mi savjete i moj je najveći kritičar - kaže Andrej. Dodao je da mu u Leicesteru najviše nedostaju prijatelji, obitelj, druženje i grad Zagreb. Iako prošle godine nije bilo medija koji ga nije spomenuo, kaže da mu slava nije udarila u glavu. 

Završio je MIOC i prvu godinu na Ekonomskom fakultetu, no zbog sportskih obaveza dvije godine je zamrznuo. Kad su žene u pitanju smatra da je već dovoljno iskusan te da može procijeniti nečije motive ulaska u vezu s njim. 

- Počeo sam opreznije gledati na to jer većina zna tko sam i što sam, a i znamo svi kakvih sve žena ima i što žele izvući od nas nogometaša. Nije baš jednostavno. Koliko god imati novca djeluje kao veliki plus, toliko je i minus. Nikada ne možeš biti siguran jesi li našao onu pravu i je li to to - zaključio je. Na pitanje je li sam ili je i dalje u sretnoj vezi s djevojkom Marinom, rekao je da radije ne bi odgovorio na to pitanje jer, kako je zaključio, nije ni tu ni tamo. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Mercedes s klasa 02.04.2015.

    Ljepota će nestati kad tad a i love neće biti za cijelu vječnost. Sama prava ljubav je tajna dvaju svjetova

  • 02.04.2015.

    Kako to da liječnica ili arhitektica nikad ne bira nogometaša? Ja bi se malo zapitao da sam na mjestu tih i takvih nogometaša.

  • moralnamala 01.04.2015.

    Kave su zene postale jadnice u danasnje vrijeme obavezno predvracni ugovor.Nazalost vecina je takva i smeta mi sto onda misle da smo sve takve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare