To je to što me zanima!

Znaš li tko sam ja? Željeli su da ova stroga žena brzo ode u mirovinu, a sada žale za njom

U njezino su vrijeme na Eurosongu visoka mjesta naših izvođača bila normalna stvar. Vodila se osobnim izborom, koji je uspješno nametala ostalima. S HRT-a je, unatoč neprijepornim zaslugama, otišla s gorčinom
Vidi originalni članak

Među projektima Ksenije Urličić (81), onima koji su ostavili itekakav trag, je i emisija “Sedma noć”. Pokrenula ju je 90-ih, bila je i ostala sinonim zabave s rekordnom gledanošću. S Ljudevitom Grgurićem Grgom sve je radila sama; od početne ideje, špice, glazbe, scenarija.

To je bila prva velika emisija koja je u ratno vrijeme izišla iz studija. Bili su, primjerice, na stadionu u Osijeku, a unatoč fijukanju metaka, oslobodila se, govori, snaga, prkos Slavonije, i stadion je bio dupkom pun. U redakciju Zabavnog programa ušla je 90-ih, no i kad je 1985. uređivala “Kritičnu točku”, uvijek je ubacivala estradne priče, i to je dalo šarm emisiji.

U njezino su vrijeme na Eurosongu visoka mjesta naših izvođača bila normalna stvar. Vodila se osobnim izborom, koji je uspješno nametala ostalima. S HRT-a je, unatoč neprijepornim zaslugama, otišla s gorčinom.

ODUVIJEK VOLJELA GLAZBU Znaš li tko sam? Učiteljica je ovu domaću pjevačicu tražila potpis, znala je da će puno vrijediti

Nudili su joj mjesto savjetnice, što je odbila. Osjećala je da su svi željeli njezin odlazak. Danas svi plaču za njom.

- Kod nas ti sve mogu oprostiti osim uspjeha. Tek kad sam otišla, odjednom su se mediji stišali, počeli sasvim suprotno govoriti, pisati o meni. Kao da su tek tada shvatili da sam radila dobro. Ni danas nema pjevača koji mi ne kaže: ‘Falite nam, zašto se ne vratite?’ - kaže.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA:

GLUMI 35 GODINA Znaš li tko sam ja? Već treća generacija ljudi gleda ono što je snimao prije više desetljeća

Idi na 24sata

Komentari 11

  • VLADEK72 26.12.2021.

    Pozdrav zetu!

  • Pluton 0999 26.12.2021.

    Zašto šminka i nakit na ženi u visokim godinama? Njiše li i bokovima kada hoda?

  • MarkoGuzzi 26.12.2021.

    Baš je o njoj ovisilo nekoj iz hdzja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare