Show

Komentari 78

Znaš li tko sam? Učiteljica je ovu domaću pjevačicu tražila potpis, znala je da će puno vrijediti

Znaš li tko sam? Učiteljica je ovu domaću pjevačicu tražila potpis, znala je da će puno vrijediti

Još u osnovnoj školi osmišljavala je rođendane, a kad je dobila priliku zapjevati na festivalima, radila je to maskirana, pa se jedanput preodjenula i u njemačku pjevačicu Nenu

Otkako je Danijela Martinović (50) prvi put izašla na pozornicu, prošlo je 36 godina. Taj prvi nastup, na terasi hotela Lav, pamtit će zauvijek. Došla je kao zamjena pjevačice koja se razboljela.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Danijelin brat je rekao da mu se čini kako njegova mlađa sestra može pogoditi koji ton pa da je bolje da probaju s njom nego da izgube angažman. Nekoliko dana kasnije doživjela je prve ovacije. Kreiranje i stvaranje je ispunjava i raduje baš kao i u djetinjstvu. I kao djevojčica voljela je tati sjesti u krilo, pomaziti se.

Čini to i danas. Još u osnovnoj školi osmišljavala je rođendane, a kad je dobila priliku zapjevati na festivalima, radila je to maskirana, pa se jedanput preodjenula i u njemačku pjevačicu Nenu. 

Na kraju osmog razreda profesorica glazbenog rekla joj je da se potpiše na papir jer će to jednom jako puno vrijediti. Ovacije nije prestajala dobivati do danas. Jedna je od rijetkih zvijezda koja puni svaki prostor. 

Osim što je naša najtiražnija pjevačica, uvijek “sa strane” radi sto poslova. Parfem, slikovnice, narukvice, modne kampanje... sve to s velikim uspjehom potpisuje Danijela Martinović.

 

Najčitaniji članci