To je to što me zanima!

Znaš li tko sam? Radije se igrala s dečkima nego s lutkama, a prva joj je uloga bila Pepeljuga

U glumu se zaljubila još u osnovnoj školi kad se priključila dramskoj grupi. Ubrzo je prešla u gradsko kazalište, a proslavila se odmah nakon završetka Akademije
Vidi originalni članak

U djetinjstvu sam dane i dane provodila na rijekama. Igrala sam se rata s dečkima po šumama umjesto oblačenja barbika. Voljela bih i svojoj djeci pružiti isto takvo djetinjstvo jednog dana, prije deset godina rekla je Zrinka Cvitešić (44) za Globus.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica se rodila u Karlovcu 1979. Tamo je odrasla uz mlađu sestru Dinku. U glumu se zaljubila još u osnovnoj školi Turanj kad se priključila dramskoj grupi. Ubrzo nakon toga prešla je u gradsko kazalište Zorin dom, a prva joj je uloga bila Pepeljuga.

Znala je da joj je gluma suđena. Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu završila je 2002., dotad je već igrala manje filmske uloge, a iste je godine dobila glavnu ulogu u filmu “Konjanik” koja joj je otvorila sva vrata. Ulogom u mjuziklu “Once” 2013. u Dublinu i Londonu proslavila se kao nova zvijezda na londonskom kazališnom nebu, a tu je i upoznala Niku Kranjčara.

GLAZBENIK SE RADO SJEĆA POČETAKA Znaš li tko sam? Upisali su ga u strojarsku školu da ga sklone od gitare, ali ga nisu zaustavili...

Prije devet godina on je još igrao nogomet, a ona brusila glumački talent. Kranjčar je dolazio gledati njezine predstave pa se tijekom druženja poslije kazališta “rodila” ljubav.

Zadnji put je na domaćem platnu igrala 2012. u “Ljudožderu vegetarijancu”, ove je godine prihvatila glumiti Biserku Petrović, mamu košarkaške legende Dražena, u novom filmu Danila Šerbedžije, a u britanskoj seriji “Moć” utjelovila je lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije, koja ubije supruga i preuzme vlast u zemlji. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare