To je to što me zanima!

Znate li koja se zvijezda rodila s repićem, a koja s 12 prstiju?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica Lily Allen rođena je s trećom bradavicom ispod lijeve dojke, a svoj televizijski debi imala je sa samo tri godine. Mila Kunis rodila se bez jedne obrve
Vidi originalni članak

Ispod šminke i glamurozne, pomno odabrane odjeće, brojne svjetske zvijezde kriju neobične dijelove tijela.

POGLEDAJTE VIDEO :

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica Lily Allen (29) rođena je s trećom bradavicom ispod lijeve dojke, a svoj televizijski debi imala je sa samo tri godine kada se pojavila u emisiji 'The Comic Strip', čiji je ko-scenarist bio njezin otac Keith.

NISYND/Pixsell

Kesha (28) od početka karijere težila tome da bude drugačija, a takva je i bila. Rođena je sa zakržljalim repom dugačkim šest milimetara. Operacijom su joj uklonili ovaj 'dodatak' kad je bila beba.

REUTERS/PIXSELL

Taye Diggs (44) vječito u serijama glumi zavodnike, a rođen je sa šest prstiju na svakoj ruci. Glumcu su višak prstiju uklonili operacijom. Taye je glumio u serijama 'Kevin Hill', 'Ally McBeal', 'Privatna praksa', 'Zapadno krilo' i mnogim drugima.

PIXSELL

Mila Kunis (31) rođena je s jednom obrvom i očima različite boje, no to joj nije bila prepreka da postane jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu. Iako je govorila da se nikada ne želi udati, glumica je u braku s Ashtonom Kutcherom.

PA/Pixsell

Harry Styles (21) rođen je s četiri bradavice. Član grupe 'One Direction' šalio se kako misli da je imao brata blizanca koji je nestao i ostavio mu naslijeđe svoje dvije, pa ih sada ima četiri.

PA/Pixsell

Idi na 24sata

Komentari 49

  • kung fu panda 17.08.2015.

    ja od ovakvih vijesti dobijam rogove

  • user_429630 17.08.2015.

    i to me zabole

  • cvita1 17.08.2015.

    ja sam rođena za 24 sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare