To je to što me zanima!

Znate li tko se krije iza sijedog muškarca? Popularnog glumca mnogi nisu mogli prepoznati

Glumac je pustio gustu dugu bradu te je zbog nje izgledao zapušteno. Šetao se sa psom u kratkim hlačama i košulji, a mnogima su za oko zapele i rane po nogama i rukama
Vidi originalni članak

Engleski glumac, pisac i glazbenik Hugh Laurie (63) kojeg javnost najviše pamti po glavnoj ulozi iz hit serije 'Dr.House', prošetao je sa svojim psom ulicama Londona, a mnoge je totalno iznenadio svojim izgledom. Izgledao je neprepoznatljivo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac se obukao ležerno za šetnju, a odjenuo je kratke smeđe hlače, plavu košulju i sportske tenisice. Društvo mu je pravio i njegov crni psić. 

Da ga je netko sreo na ulici teško bi ga prepoznao. Pustio je gustu dugu bradu te je zbog nje izgledao zapušteno. Takvo izdanje kod glumca rijetko se viđa, a mnogima su za oko zapele i rane po nogama i rukama.

Obožavatelji zvijezde 'Dr.House' i 'Crne guje' na društvenim mrežama su pisali kako nema šanse da bi ga prepoznali, a zabrinula ih je i njegova rana.

Njegovo ismijavanje i omalovažavanje kolega, ali i rasprave s pacijentima, dugo će se pamtiti, no unatoč svemu tome, mnogi su ga obožavali jer je na kraju uvijek postavljao točne dijagnoze i pomagao ljudima da se izliječe.

ŠANSA Hugh Laurie voli opasan život: House se vraća u novoj seriji

Inače, prije nekoliko mjeseci glumcu je izašla nova serija od tri nastavka naziva 'Why Didn't They Ask Evans?', a za koju potpisuje i redateljsku ulogu. U seriji Laurie glumi psihologa dr. Jamesa Nicholsona, a napeta kriminalistička serija temelji se na kultnom istoimenom romanu Agathe Christie iz 1934. godine.


POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Beskorisnicko ime 07.08.2022.

    Gandalf sivi ?

  • 06.08.2022.

    Oči koje govore.

  • Scrooge Mc.Duck 06.08.2022.

    Gdje vi vidite rane na njegovim rukama i nogama???

Komentiraj...
Vidi sve komentare