To je to što me zanima!

Žnidarić se šokirao pakirajući Mijine stvari: Ima seksi igračke

Glumičin bivši muž tvrdi da igračke, dok je bila s njim u braku, Mia nije koristila. Na seksualne igračke otpada čak strana i pol od ukupno devet s popisa njene imovine
Vidi originalni članak

Gaćice i grudnjaci Mije Begović (49), ali i njezina seksualna pomagala, među kojima su lisice, lubrikanti i ostale igračke, popisao je Željko Žnidarić (60). 

Na seksualne igračke otpada čak stranica i pol od ukupno devet.

Žnidarić tvrdi da te igračke, dok je bila s njim u braku, Mia nije koristila. Popisao je njezin namještaj i kompjutore te sve spakirao u kartonske kutije. Dio je odnio u njezin stan na Jagodnjaku. No kako u stan od 35 'kvadrata' nije sve stalo, dio je ostavio u skladištu. Te će joj stvari, tvrdi Žnidarić, vratiti. Na popisu je i njezina odjeća, skupocjene bunde i haljine.

- Željko tim popisom dokazuje da je lopov koji je očito ukrao te moje stvari, a i dokazuje da sam, ako ih je iz njega uzeo, bila u posjedu stana - rekla je Begović.

>>> Detalje pročitajte u petak u tiskanom izdanju 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 201

  • templar73 04.03.2012.

    To što ih ona ima znači da nisi bio dovoljno dobar u krevetu, bolje da si šutio,, trebao bi se zabrinuti :-))

  • nema me 04.03.2012.

    To se zove moderna ljubav Svatko se sam sexualno zadovoljavo na najbolji nacin ,Pa sta se i moze ocekivati od tog STARCA on treba iste strojeve kao i ona.

  • imbra6 04.03.2012.

    jadna žena ,ali naći če ona opet najveću ljubav a i dače poglavarstvo veći stan za igraćkei kompjutore ,pa koliko kompjutora ima,a mogli bi i vi iz 24 sata opet objavit listu umjetnika i sportaša sa visokim zaradama koji ne plačaju ni porez u hrvatskoj a imaju ili su imali gradske stanove

Komentiraj...
Vidi sve komentare