To je to što me zanima!

Zoki traži ženu s većim grudima: Cure žele dečke s dobrim kolima

Kandidat 13. sezone 'Ljubavi na selu' traži djevojku koja je pametna i normalna te s kojom će se razumjeti. U emisiju se prijavio jer želi pronaći onu pravu, nakon svih razočarenja i loših ljubavnih iskustava
Vidi originalni članak

U nedjelju se emitirala prva epizoda 13. sezone showa 'Ljubav je na selu'. Predstavili su se novi kandidati, a jedan od njih je i Zoran Mudri (40) iz Macinca kraj Čakovca. Za sebe kaže kako je iskren, izravan i marljiv te živi po svojim pravilima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz Ljubavi na selu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova najveća strast je brzina pa svog limenog ljubimca pazi s posebnom strašću.

- Volim se zabaviti, poslušati muziku, provozati se autom. Lijepo mi je biti na cesti, nekuda ići, vidjeti nove stvari. Prvi auto sam kupio sa 17 godina kad sam živio u Italiji. Roditelji su mi se razveli, tata nije pitao za mene do 22. godine, bio sam prisiljen sam si zaraditi novac - rekao je Zoran. 

Osim toga, voli izlaske i druženja s prijateljima. A voli i lijepe žena. Njegova je garaža puna fotografija golišavih žena. Smatra kako to ne bi trebalo odbiti žene od njega jer, tvrdi, ne traži ženu s duplerice, već djevojku s kojom će se razumjeti. 

- Bitno mi je da je pametna i normalna. Cura na koju bih pristao mora normalno izgledati, ne mora biti ljepotica. Sviđaju mi se cure koje normalno izgledaju i misle svojom glavom - rekao je Zoran za RTL i priznao kako voli žene s većim grudima. 

NEVEN IZ 'LJUBAVI NA SELU' 'Cura me varala, sakrio sam se u gepek i vozio se sat vremena da je uhvatim u klinču s drugim'

U emisiju se prijavio jer želi pronaći onu pravu, nakon svih razočarenja i loših ljubavnih iskustava. Bio je pet godina u vezi te se zaručio, no djevojka ga je ostavila nakon što je doživio tešku prometnu nesreću.

- Od onda sam dosta razočaran. Problem s današnjim curama je taj što previše biraju dečke koji nešto imaju, koji voze dobra kola, imaju dobru plaću. Da previše ne rade, ali da dobro žive - zaključio je Zoran. 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • fernando09 04.07.2020.

    Koja laž ova astra ima 82 KS (nema crvena slova "ti" i prema tome nema 100KS) i ne može potegnit 180km/h. Ova jača varijanta može, njegova NE.

  • 29.06.2020.

    Koji zvekan, ovaj ima sreće što je uopće živ

  • domo 29.06.2020.

    Ok.. Ali frajer pići sa Husqvarnom tako da sirotinja nije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare