To je to što me zanima!

'Zootropola' se zvjerski drži na vrhu, milijuni stižu u blagajne

Životinjsko divljanje po svjetskim kino blagajnama nastavlja se i dalje sa 'Zootropolom' na čvrstom prvom mjestu. No lista je dobila i neke iznenađujuće promjene
Vidi originalni članak

Disneyjev životinjski animirani film, 'Zootropola', i zubima i kandžama borio se da ostane pri vrhu top ljestvice, a u tome je i uspio. Prema procjenama studija, još 50 milijuna dolara slilo se preko vikenda u blagajne Waltove tvrtke.

Do sada, film je uspio ukupno utržiti čak 431 milijun dolara, s impresivnih 142 milijuna zarade samo od prikazivanja u Sjedinjenim Američkim Državama.

Vrlo kvalitetno drugo mjesto zaradio je SF triler '10 Cloverfield Lane', duhovni nastavak viralnog hita iz 2008. godine, 'Cloverfield'. J.J. Abrams, koji je ovaj put u ulozi producenta, a ne redatelja, sigurno trlja ruke od sreće, jer osim impresivnih kritika, film je i zaradio 25 milijuna na simpatičnom budžetiću od samo 5 milijuna dolara.

 

Na trećem mjestu je 'Deadpool', koji je toliko oduševio gledatelje, da ga mnogi gledaju po nekoliko puta. Premda je sigurno da neće uspjeti stići do milijarde dolara, bilo koji film koji zaradi 700 milijuna, na uloženih 58, ima jako dobru šansu i da dobije nastavak, ili čak postane dio franšize. Publika je očigledno Reynoldsu oprostila poprilično loše izdanje 'Deadpoola' koje smo vidjeli 2009. godine u filmu 'X-Men početak: Wolverine'.

 

'10 Cloverfield Lane' stiže u distribuciju za dva tjedna dok 'Deadpoola' i 'Zootropolu' sa zečicom Ivom Hoplić i liscem Nikolom Divljanom možete već danas upoznati u kinima BlitzCinestara.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mistikal78 14.03.2016.

    odlican crtic, odlicna poruka i alegorojski prikaz pitike zapadnog svijeta

  • Jersey 14.03.2016.

    odličan film 👍🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare